• (0 Коментари)

3-Звездни топки за тенис Топките за пинг-понг топка за тренировки на събития, опаковки по 50 бр.

19.23лв. 10.38лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Характеристики:

ООТДТИ

Топки 3 звезди: Топки за пинг-понг 40+ мм за професионални играчи, разработени в съответствие с международните стандарти, за да се гарантира на всеки топката за тенис на маса качеството на твърдостта, округлости и постоянство отскок.

Материал: Термопластичен полимер, който осигурява по-добра устойчивост на удар, сила и твърдост топки за тенис на маса, в сравнение с други полимери.Освен това, той притежава подобрена округлостью и издръжливост в сравнение с полишариками и по-экологичен.

Не съдържа целулоид: celluloid е запалими материали, което затруднява транспортирането и съхранение на топки за пинг-понг.Да бъдеш свободен от целулоид, топки за пинг-понг гарантирано не изгаря.

Подходящ тегло: По-тежки топки за пинг-понг, като правило, по-трудно прехвърлят през оградата, по едно време като е известно, че са леки топки правят играта по-сложно, отколкото е било в действителност зад масата за тенис.

Сферични: Сферични топки за тенис на маса, като правило, са по-подходящи за игра, когато се използват от професионалните играчи по тенис на маса, за да се осигури по-добра видимост.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: Жълт/Бял

Тегло на опаковката: около 140 г

Диаметър: приблизително 40 мм / 1,57 инча

Пакетът включва:

50шт х Тенис на маса

Забележка:

Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ООТДТИ

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг