• (0 Коментари)

Чанта За Голф Защита От Дъжд Калъф Е Водоустойчив Дъждобран С Качулка За Чанти За Голф, Голф Тласкач Колички За Голф-Клуб

128.75лв. 61.80лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Чанта За Голф Защита От Дъжд Калъф Е Водоустойчив Дъждобран С Качулка За Чанти За Голф, Голф Тласкач Колички За Голф-Клуб

Ние ценим качеството на нашите пътни чанти за голф, те са предназначени за защита на вашите стикове за голф по време на транспортиране.

Този пътен калъф за голф, изработени от качествен холщового материал, износостойкого, трайни и трайни, с дълъг срок на служба.Дъждобран, пыленепроницаемый, дръжте чантата си за голф, чиста и суха.

Този пътен калъф за голф позволява с лекота чанта за носене през летищата Crowder.Багажа за голф могат да страдат от летището, така че ние създадохме нашия защитник, който може да издържи това е обида.

Този пътен калъф за голф лек, лесен за носене и съхраняване.Един прекрасен аксесоар за чанта за голф.Лесно се отваря и затваря, удобно и практично.

Този пътен калъф за голф може да се използва по време на полет със самолет на летището или за допълнителна защита в багажника на вашия автомобил.

Вид на продукта: Защитно покритие чанти за голф

Цвят: жълт

Материал: платно

Размер: 118x50 см

Съдържание на опаковката:

1 * Дъждобран за чанти за голф

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг