• (0 Коментари)

200 бр. Arcade увеселителен парк, 24*1,85 мм/25*1,85 мм слот машина монета на символичен От неръждаема стомана символичен монета Луната Логото на игра на символичен

24.67лв.

Спорт и Развлечения

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: ключодържатели ключодържател белег, монета pvc банкноти, маджик arcade баскетбол, градивните елементи на луна-парк, скоростната игра екипировка, стара когтистая машина, зелена когтистая машина, аркадна баскетболна игра, кожена кутия за игра, забавен парк конструктори lego
  • Инв.: w14895
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

200 бр. Arcade увеселителен парк, 24*1,85 мм/25*1,85 мм слот машина монета на символичен От неръждаема стомана символичен монета Луната Логото на игра на символичен

Страх .:

Материал: Неръждаема стомана

Диаметърът на монетата: 24 мм / 25 мм

Дебелината на монетата: 1,85 мм

Цвят: сребърен кръст Бод Пакет включват: 200 бр. Х монети

Бележки:

Тези символи могат да бъдат персонализирани в съответствие с вашето лого, MOQ е 5000 бр., но трябва да платите 50 щатски долара като такса за мухъл.Въпреки това, ако поръчката надхвърля 30000 бр., това е безплатно за плащане форма, добре дошли на поръчката!

Международни купувачите–моля, обърнете внимание: а) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи носи купувачът б) Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.Начин на плащане: 1) Ние приемаме плащане чрез Alipay.West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процес на плащане НАБИРАТЕЛНИ. 2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.

Забележка: Ако решите да си купите този продукт, моля, платете го възможно най-скоро, за да можем да го изпратите на вас по-бързо.

Условия за доставка:

Ние изпращаме стоки от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, преди да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се поддава на проследяването.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Може да следите на сайта на пощенски клон на страната (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка по време на празниците (Коледа, китайската Нова година и т.н.) може да бъде повече от обикновено.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Връща Срок:

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалната си и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.Независимо от това, че бе взето всяка стъпка, за да се гарантира, че ние сме публикували най-подходящия продукт ще се случаи, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

Обратна връзка: 1) В потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2) Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено се радваме да ви оставя положителна оценка (пет звезди) за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това отнема само 1 минута, но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.

  • Номер на модела: SW-GC-04
  • Използването на: Аркаден слот машина
  • Възраст: >8 години
  • Тип: Уличен баскетбол и бокс, Символи за монети от неръждаема стомана
  • Диаметърът на монетата: 1,85 мм
  • Цвят: Сребро
  • ЛОГО: Смогите да бъде индивидуално
  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Дебелината на монети: 24 мм/25 мм

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг