• (0 Коментари)

Фитнес-Скачане На Въже За Трицепс Полиестерна Скачане На Въже За Трицепс Прибиращ Се Кабел Многофункционален Корема Колан Скачане На Въже За Трицепс Регулируемо Оборудване За Домашен Фитнес Зала

38.58лв. 27.00лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Внимание испански купувачи:

ако вашият адрес включва следния пощенски код, моля не избирайте испански склад.

Пощенски код започва с 51 /52/ 07 /35 /38.

В чужбина на склад, не може да бъде доставен.

В противен случай ние ще изпратим поръчка от склад в Китай.

Коремната Каишка Въже За Трицепс Полиестерна Дръжка Силови Спортни Дръжки Презрамка Многофункционален Фитнес Въже За Трицепс Кабел За Домашно Фитнес Оборудване

Характеристики:

1. Регулируема дължина на въжето: Дължина, подходящи за всички видове телосложение, особено за големите културисти.

2. Гъвкавост: Преди да превключвате между скакалками за трицепс за различни упражнения, сега просто трябва да си колани в салона.Освен това, дизайнът му размер 2 в 1 осигурява по-голяма гъвкавост в ежедневната си тренировка, което ви позволява лесно да сменяте дължината между различните упражнения с въже, като например за стягане на лице, флексия, трицепс и т.н., Свиване на бицепса и други упражнения за фиксиране на въже.

3. Увеличен обхват на движение: Традиционни трицепс твърде кратко, което ограничава способността ви да се разкрие изцяло на раменете си за такива упражнения, като гостилница лице.Удължени колани за трицепс позволяват максимално увеличаване на обхвата на движение.

4. Изолирайте целеви мускул: При използване на традиционните въжета с качулка вашите китките могат да се отегчава, докато мускулите на гърба и раменете не са напълно уточнени.Колани за трицепс ви позволи ефективно да работя по горната част на тялото, като се използва правилният тренировъчен тегло за целевите групи мускули, не натоварва китките.

5. Перфектен дизайн: Ергономичен дизайн предпазва от нараняване на ставите: колани за трицепс предлагат 4 варианта за захващане, да получите вашите ръце са в най-удобно положение и устраняли прекомерно натоварване на китките, на пръстите на ръцете и лактите.

Спецификация:

Произход: Китай

Спорт: Силова тренировка

Име на отдел: Унисекс

Тренировъчен полигон: ОРЪЖИЯ

Заглавие: Дръпнете Надолу Каишка

Тегло: 0,3 кг

Материал: Полиестер лента

Размер: Регулируем от 73 см/28,74 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Фитнес-скачане на въже за трицепс

  • Номер на модела: Въже за фитнес
  • Спорт: Силови тренировки
  • Отдел име: Унисекс
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ВКТЕХ
  • Учебен сайт: ОРЪЖИЕ

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг