• (0 Коментари)

Брояч на Въже Симулатори Bluetooth APP Електронни Часовници за Магниторезистивного Гребного на Устройството на Екрана на Фитнес Оборудване

96.66лв. 79.26лв.

Спорт и Развлечения

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: монитор гребного тренажор, тренажор за фитнес зала, Екран, гребане машина, гребане екран
  • Инв.: w10959
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Самодиагностика при включване на захранването: всички сегменти, които се показват на LCD екрана, а звуковият сигнал звучи в продължение на 2 секунди едновременно.

След приключване на самодиагностика се показва интерфейс за избора на възраст, ВЪЗРАСТТА?, и се инсталира истинско значение възрастта (може да бъде избран в диапазона от 13 до 80).

След приключване на избора на възраст натиснете клавиша ENTER, за да влезете в интерфейса на готовност.В този интерфейс ИНТЕРВАЛ ГОТОВНОСТ (РАБОТА), (ПОЧИВКА), (ЦЕЛ), (ВРЕМЕ), (на РАЗСТОЯНИЕ), (КАЛОРИИ), (ВРЕМЕ), (на РАЗСТОЯНИЕ), (КАЛОРИИ), (ВАТТЫ), (СКОРОСТ), (ОБОРОТИ В МИНУТА), (СЪРДЕЧНАТА ЧЕСТОТА) се показват последователно и циклично, а интервал на ротация е около 1 секунда в очакване на следващата стъпка.

В очакване на интерфейс, щракнете върху бутона "СТАРТ", за да стартирате режим на безплатно обучение.В този режим се записва текущото общо време на движение, разстояние, калории, мощност, скорост, скоростта на въртене и честотата на сърдечните съкращения.LCD дисплей: при показване на общия брой той показва време, разстояние, консумираните калории, мощност, стойността на скоростта и стойност на скоростта на въртене.

При натискане на клавиш STOP последователно се показват стойности TOTAL, AVE и МАКС, докато съответната стойност показва средната му стойност.Показва истинската стойност на сърдечната честота, съответстваща на установената възраст за захранване и показва сърдечната честота, определена по време на цикъл упражнения.

Действителната пратката не включва батерии, без да е функция на сърдечния ритъм.

Батерии: 2 батерии тип AA или 4 батерии тип АА (повече броя батерии издържа по-дълго)

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 * Брояч на въже симулатори

1 * Индукционная линия

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг