• (0 Коментари)

Празни Небоядисана Риболовни Принадлежности, Стръв Воблер Isca Изкуствен 7 г/55 мм, ABS Сам Pesca Зимни Морски Риболов на Морски Костур Стоки Leurre

1.53лв. 0.92лв.

Риболов

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: празни небоядисана примамки, небоядисана обеци, воблер за морска вода, 124 фигурка от смола неокрашенная, 10 небоядисани примамки, хантхаус изпълнява молив, заготовка за ключ almera, лаврак 9-футовое удилище, детайли за стръв, кукли небоядисана
  • Инв.: w5917
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Празни Небоядисана Риболовни Принадлежности, Стръв Воблер Isca Изкуствен 7 г/55 мм, ABS Сам Pesca Зимни Морски Риболов на Морски Костур Стоки Leurre

Подробна информация за продукта:

Марка: CAZULO

Модел примамки: Воблер

Тип примамки: Твърда Риболовна Стръв

Тегло примамки: 7 грама

Дължина примамки: 55 мм

Дълбочина на потапяне: Горната част на вода

Плавателност: Кораб

Характеристики на продукта:

1. Корпус стръв е изработена от съвременни материали за опазване на околната среда, не само е висока шок вискозитет, но и не отделят вредни вещества в околната среда.

2. Стръвта е конструирана така, че да има възможно най-добрия баланс за стръв може да плува с колкото се може по-малка скорост на извличане.

3. Примамки имат реалистична картина и ярки 3D-очи, те правят стръв да приличат на истинска риба, плаващ във водата по време на риболов.

4. Цветен корпус: Имитационный дизайн, по-атрактивен за рибата.

5. Куки: Антикорозионна, по-силни, издръжливи, универсални за сладководна, морска вода.

6. Метални топчета: топчета от неръждаема стомана във вътрешността, за да се поддържа баланс на сектора на рибарството примамки, за заброса на най-нататъшно разстояние.

7. По-трайни бициклические пръстени: Укрепване на двоен кръг, увеличаване на съпротивлението на удължаване.

8. Имитативната рибена кожа (лазерни): Дизайн на симулационен риба на кожата, като я прави по-привлекателен за големите риби.

9. За разлика от популярния икономично, лепене, работата популярни компании.Bearking използва подробен, отнемащ много време процес.

10. Обработка на ръбове и точно заглаждане превръщат грапава повърхност примамки в гладка.

11.To проверка на целостта на адхезия, примамки проверяват на вода чрез потапяне в гореща вода, над 70 градуса, за около 20 секунди.

Забележка: Възможни са отклонения от реалните размери и тегло размерът има грешка 0,5-1 см, теглото е грешка 1-2 г. Моля, разберете!

Поради разлика в цвета на различни монитори цвят на дисплея на продукта може да се различават малко.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1. Ние вярваме, че нашите продукти са популярни сред купувачите.Ние сме убедени, че ще останете доволни от покупката си.Вашата 100% удовлетвореност и положителни коментари са важни за нас.Много ви благодаря за това, че ни дадоха положителна оценка и 5 звезди.

2. Ако имате някакви въпроси относно времето за доставка, дефектном като и не са получени от продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние можем да ви удовлетворенный отговор и решение на

  • Длъжност: Риболов в Океана с Лодка, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК, Риболов на Океанските Скали
  • Номер на модела: воблер 75
  • Категория: СТРЪВ
  • Брой: 1 бр.
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Изкуствена Стръв
  • Търговска марка: КАЗУЛО

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг