• (0 Коментари)

Водоустойчива Кутия За Рибарски Принадлежности, Куките, Примамки, Аксесоари, Кутия За Съхранение На Риболовни Инструменти, Двустранни Кутии За Стоки За Улов На Шаран

6.16лв. 3.64лв.

Риболов

Детайли на продукта

Характеристика:

1. Портативен дизайн, удобен за носене.

2. Има отделение с прозрачен капак.

3. Можете да съхранявате куки, земи, меки примамки, твърди примамки и много други.

4. Изработена от устойчива пластмаса, тази покет кутия, лесна поддръжка, която е здрава и е предназначен за продължителна употреба.

5. Сложете рибата и от двете страни, пластмасов материал като стръв, повече място, двустранен дизайн, отделение за съхранение.

6. Здрав риболовен кутия: Изработен от ултра силна устойчив на удари пластмаса, устойчиви на удар и амортизирующими пръчки, издръжлив корпус е снабден с надеждни щракне с двойно заключване и панти от неръждаема стомана за връзки. Видимият оранжев цвят, не се губи в плевелите и вода.

7. Мини кутия за принадлежности с разделители: подвижни разделители ви позволяват да конфигурирате размера на отделения.Бутон отключване с един бутон, лесно да отворите, е просто освобождаване на затвора, капаци отделения могат да се отварят автоматично, вместо да се отварят или затварят една за друга след употреба.

8. Кутия за съхранение на терминални съоръжения: Отделни отделения са идеални за съхранение на малки предмети или белите дробове на риболовни принадлежности, като рибарски куки кука-куки, примамки, земи, поплавочные спирки, земи, разделителни топки, мъниста, капаче за спиннинга, разрязващи пръстени и примамки, необходими за риболов.

Описание:

Име на продукта: Кутия за принадлежности

Материал: ABS + прозрачна пластмаса

Малък размер: 11,5 см х 6.5 см х 3 см

Средният размер: 16 см х 8.5 см х 4,5 см

Голям размер: 19,5 см х 11.5 см х 5.5 см

Опаковъчен лист:

Кутия за принадлежности x 1

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви.

  • Магнитна Риболов: NO
  • Търговска марка: Комплект за проучване на
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг