• (0 Коментари)

Органайзер За Риболовни Принадлежности 27 Мрежи Контейнер С Разделители Коледа Хелоуин Великден Ден На Благодарността Празникът На Пролетта Подарък За

19.98лв. 9.79лв.

Риболов

Детайли на продукта

Описание:

Нашият магнитен сортиране кутия с 27 клетките е с патентована рецепта, която може да попречи на электрохимическим реакции, които могат да доведат до образуване на ръжда и корозия, и в него може да бъде гъвкаво да се съхранява разпределителни кутии, мъниста, тел, бижута, сонда, гайки, болтове, винтове, примамка или на част от малките елементи; благодарение на мултифункционалност той може да съхранявате и организирате включва инструменти, риболовни принадлежности, занаяти и различни предмети от първа необходимост.

Технически характеристики:

Име на продукта: Многофункционална пътен кутия за съхранение на кутии

Материал: ABS

Размер на продукта: около 24 см x 13 см x 4 см/9.44*5.11*1.57 в

Тегло на продукта: 270 г

Опаковъчен лист:

Органайзер за риболовни принадлежности * 1 бр.

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Фланец дизайн】: Това е прекрасен избор за вас, за да използвате нашата кутия за рибарски принадлежности.Основната причина се крие в това, че той е оборудван с 27 отделни правоъгълни решетки за надеждно съхранение и облицовки

2. 【Ясна класификация】: Защото нашата кутия за рибарски принадлежности се различава чудесен дизайн и е много удобен за переноске.Можете да поставите своя кука, баит, мека стръв за съхранение, съдържа тези инструменти са чисти и спретнати.

3. 【Пълно задоволяване на техните нужди】: Ако искате да се съхранява колкото се може повече предмети.Елате, за да се възползвате от нашата скоростна риболовни принадлежности веднага!Това се дължи на факта, че размерът му е около 9.44*5.11*1.57 инча.

4. 【Предотвратяване на корозия】: Нашата кутия за рибарски принадлежности може да осигури защита на риболовни принадлежности от корозия сезон след сезон.Така че, хайде да ползвате нашия продукт точно сега!

5. 【Широко приложение】: Нашата многофункционална кутия за риболовни принадлежности ви позволява да съхранявате и организирате включва инструменти, риболовни принадлежности, занаяти и различни предмети от първа необходимост.

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • С Прибиращ се Стъбло или Без него: No
  • С облегалка или Без нея: No
  • Длъжност: Риболов в Океана с Лодка

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг