• (0 Коментари)

XHE20 M20 Професионален Електронен IP67 на Женската сила позлатен 9 пинов заваряване кабелен конектор водоустойчив 9pin

24.25лв. 19.40лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: щифта конектор ip67, жак c13 20ah, apple watch ip67, 16 конектор ip67, мини конектор ip67, китайската вилица c13, включете c13 dc, xhe20 5 пинов, жак ip67 20, кабел с20 c13
  • Инв.: w237861
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Връзката съдържа мъжки и женски конектори и водоустойчива капака, отговаря на две размери цанги (1-12 мм) Щракнете, за да поставите самостоятелно блокиране, лесна за експлоатация; Подходящ за слънчеви пристанища на АВТОБУСА, е подходящ за Фурриона, слънчеви пристанища Forrest River RV; Широко се използва в системи за събиране на данни, инклинометрах, измервания и управление на компютърната автоматизация системи, механично оборудване, аудиовидео, средства за комуникация, автомобилната и други индустрии.

Скъпи приятели:

Добре дошли в нашия магазин, не биха могли да се отделят няколко минути научаването на тази инструкция?Благодарим ви.

1. За да изберете правилните продукти, ние внимателно подбрахме за вас категория, ако имате допълнителни запитвания, като например: трябва броня или без броня, можете да оставите съобщение при поръчка, разбира се, можете да се свържете с нас директно.

2. Ако имате нужда от заваряване кабел конектор, по-добре да предостави параметри на кабела и спецификация на съединителя.Ако това е кабел за професионално оборудване, моля, посочете определяне на заваръчния шев.

3. Имаме добра цена за голям брой, и ние можем да персонализирате кабел в съответствие с изискванията на клиента

4. моля, изпратете съобщение, за да ни каже, какъв вид искате, когато правите резервация!

5. Всички наши цени са на дребно цени.За да направите цената по-изгодна, поставяме разходите за транспорт.Цената, която виждате, е цената, но ще трябва да поемат транспортните разходи.Колкото по-голям брой покупки, толкова по-изгодно цена, ако имате някакви големи за поръчки на едро, моля не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни отстъпки.Благодаря

6.No независимо от това, какво е вашето брой, ние ще се радваме да ви изпрати стоката своевременно и да ви предложим който проследява номер за проследяване на стоката.

7. Уважаеми клиенти, ако вашата поръчка надвишава 200 щатски долара, ние организираме експресна доставка, стоката ще пристигне в рамките на 5 дни. при поръчка на по-малко от 200 щатски долара, ние организираме стандартна доставка www.books-ua.eu/Поща на Китай малък пакет/ePacket продукти пристигат след около 15 дни.

8. Жак, които сме продали, е жак съвместимост с международна марка, моля, изберете правилния номер на детайли в съответствие с това, което ви трябва.Всеки номер, който трябва да се потвърди, моля, свържете се с продавача за повече информация.Много ви благодаря за вашето доверие

  • Номер на модела: Жак XHE20 4-пинов
  • Търговска марка: ШЬЕЛЕН

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг