• (0 Коментари)

Безплатна доставка на 5 групи 30pin женски автоматични електрически колан кабели негерметичный пластмасов штекерный конектор IL-AG5-30S-D3C1

25.39лв.

Осветителни Аксесоари

Детайли на продукта

Описание на продукта: 5x30-лентов конектор с жак и поставяне на 150X силиконов каучук кабелни уплътнения 15, 0X разъемных клемм Добави тел Обслужване: Ние можем да предоставят услуги по обработка на колани кабели, моля купете по следния линк: По подразбиране: огнеупорни тел 20 см, и 0,5 mm2, не се колебайте да ни потърсите, ако ви трябват други кабели спецификации.

Снимки на продукта: Свързани продукти: 1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Спедиция:

Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки навреме, моля, първо се свържете с нас, ние ще проверим и ще решим проблема в най-скоро време.Обикновено ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа. понякога се появяват малки забавяния, дължащи се на уикенда или празнични дни.Ако не можете да ни поща след изтичане на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.

Контакти:

  • Номер на модела: HD301A-1.2-21 IL-AG5-30S-D3C1
  • Търговска марка: Хайди

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг