• (0 Коментари)

100 бр. Бутон Превключвател Фенерче самостоятелно блокиране на 12 mm x 12 mm H = 9 мм 4PIN DIP ON-ON-OFF Бутон за Електрическо Фенерче Черен

34.63лв. 13.85лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: бутон на ключа на крилото обаждане от месинг, незабавен бутон превключвател 12v 5a, бутон за запис на звук, стенен ключ ключ от дърво, бутон на мишката, от мед
  • Инв.: w243708
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Преминете на бутона за захранване 12 mm x 12 mm H = 9 мм 4PIN DIP ВКЛ-ВКЛ.-ИЗКЛ За Електрическо Фенерче

Размер: 12 мм * 12 мм Височина: 9 мм

Опаковка 100 броя

За информация на получателя-ние следваме информация, която купувачите оставят в www.books-ua.eu, така че, моля, пишете на информация е ясно, пощенски код, адрес, телефонен номер, номер на телефон колкото се може по-отчетливи името на получателя трябва да бъде истински пълното име, особено купувачите от Русия трябва да бъдат пълното име, в противен случай ние не изпращаме стоки и резервации ще бъдат отменени, надявам се, разбирате, благодаря.

За начина на доставка-В нашия магазин при поръчка от 5 щатски долара, ние обикновено използваме икономична парцел, като Cainiao Super Global Economy, Cainiao Super Economy, Cainiao Super Economy за специални стоки, Cainiao Експресна экономиякоторая не отслеживаемая доставка се показва информация просто, така че ние не можем да предоставим подробна информация.Обикновено може да се стигне до дестинацията си в продължение на 30-60 дни, за повечето страни в Европа, азия, Близкия Изток, Южна Америка и Русия може да се наложи 60-90 дни.

При поръчка на над 5 щатски долара, ние ви съветваме да изберете проследяване на начина на доставка, за да можете да го получите с проследена доставка и по-бърза доставка.Ако имате нужда от проследяващ номер, можете да изберете доставка с помощта на www.books-ua.eu Saver Shipping, www.books-ua.eu Standard Shipping, Cainiao Standard-SG Air, Cainiao Standard-SG Air, Cainiao Standard за специални стоки въздушна поща, и т.н. Обикновено 20-50 дни могат да бъдат доставени в повечето страни.Особено се препоръчва за Русия, Аржентина, Мексико, Бразилия, Чили, Израел, Украйна.

Ако ви харесва бърза доставка, имаме голяма отстъпка за DHL, UPS, TNT и т.н.

За плащането-ние подкрепяме плащане www.books-ua.eu онлайн, ако купувачът иска други начини на плащане, моля, свържете се с нас, моля.

За поръчка на едро-Купувачът не може да ни изпратите писмо, за да ви предложим най-добрата цена.

За вносните митнически пошлинах-данъци и такси купувачи, които не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митническата служба на страната си, за да се определи какви допълнителни разходи ще бъдат включени в цената.

За възстановяване и връщане-Ако не сте получили стоката в рамките на 60 дни, свържете се с нас, моля.Ако има някакви проблеми с доставката, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Ако купувачът желае, може да изпрати повторно.Ако не получи стоките в рамките на 90 дни, ние ще ви върнем всички пари.

За обратна връзка-Ако купувач ще отговарят нашите продукти, моля да ни 5 звезди, за да ни примами да се направи по-добре.Ако купувач имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да публикувате или поща.Ако имате някакви предложения на стоки, моля, уведомете ни, ако ни хареса вашата оферта, ние ще ви дадем отстъпка за благодарност.

  • Характеристики: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО
  • Тип елемент: Ключове
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: ССС, ROHS
  • Материал: Пластмаса
  • Тип на ключа: Бутон превключвател
  • Номер на модела: ПБС-1704А
  • Гаранция: 3 години

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг