• (0 Коментари)

Баня стъклен сензорен ключ на син обрат червен 220 (за енергоспестяващите крушки, led) огледало САМ аксесоари

72.37лв. 68.74лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: Огледален прекъсвач, сензорен прекъсвач огледала, консумативи, сензорен ключ, интелигентен ключ с регулируема яркост
  • Инв.: w260767
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Заглавие: специален сензорен прекъсвач за огледално-рефлексен лампа (за енергоспестяващите крушки, светещи тръби, светодиоди)

Работно напрежение: AC170-240V 50/60 Hz

Видове натоварвания: енергоспестяващи лампи, H-образни тръби, led лампи и различни домакински уреди.

Мощност на натоварването: по-малко от 500 W

Водещ: 75x43x21 мм

Тъчпад корона: 50x35x16 мм

Експлоатационното състояние на: изключване на светлина (червен) - изключване на светлината (синя)

Този ключ представлява отделен сензорен индукционный switch, подходящ за средни (като например стъкло, акрил, пластмаса, керамика и т.н.) на Всички видове корпуса на лампата, без да докосвате металните части, може да работи в изолация и индукционно. защита на триггерного ключа, сензорна функция, високо ниво на сигурност.Ключа не е механично износване и има дълъг срок на служба.След инсталиране на прекъсвач в огледалото не се вижда аксесоари превключвател на предната страна.Той вижда единствено логото на сензорния екран с красива подсветка, която е красива и щедра.Това е първият избор за производство на висококачествени продукти.

Такса докосване на превключвателя предназначена за състоянието на отваряне и затваряне, което показва фоново осветление, фоново осветление и дизайн докосване на превключвателя като цяло, а когато захранването е свързан, захранване панели за захранване.На фона индикатор синьо, когато тялото на първия допир светва, на фона показател преминава от синьо в червено силно състояние, отново се изключва светлина, а червения фон показател отива в синьо състояние, която е последвана от цикъл.

Функцията за докосване на ключа: когато камерата се докосне до светлината за първи път, на фона на индикатора показва червен индикатор докосва отново, на фона индикатор показва син, а след това да циркулира в опашката.

Той може да осигури безопасно използване от потребителя и има абсорбиращ внезапни вълни, който може ефективно да предотврати външни и външни смущения.

Тя е подходяща за различни видове лампи и фенери със средните (като например стъкло, акрил, пластмаса, керамика и т.н.) свойства.

Забележка: Моля, изключете захранването, преди да инсталирате.

01: В мэйнфрейме: черна линия и червена линия, на входа за променлив ток 220 v, другата черна линия и синя линия за почивен лампи, 220 V.

02: Прикрутите възел в желаната позиция.

03: Дизайн точки на докосване на повърхността на огледалото, размера на точката на докосване направо през 10-18 мм, преди всичко, за унищожаване на лещи из точки на допир на меркурий, меркурий - най-добрата разрушенная ширина 1,5-2 мм, разрушени част на живак, само подчертава също така могат да бъдат идентифицирани от пръв поглед се вижда позицията на допир, а именно красива и лесно да намерите сензорен прекъсвач.

04: Централна напречната линия в точката на докосване, инсталирана на превключващите, в разпределителната кутия има три стрелки, три линии със стрелки в всяка точка на лигавицата, кръстосана линия с три линии, (тъй като таксата докосване на ключа в центъра, с диаметър 15 мм за сензорна чувствителна зона, така че това трябва да бъде тъчпад докосване на ключа, touchpad тъчпад зона разпоредби изравняване живачен огледала), разрушенная след изравняване, може да се приложи, тъчпад с вискозой, на площ от вискоза стикер стикер изтрита, добър бит, прикрепен към страна на обектива, вмъкване след теста ключ без проблем, друг начин - да се играе с закрепленным лепило, за да се гарантира безвозвратную загуба.

  • Тип на ключа: Дистанционно управление
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: ССС
  • Гаранция: 3
  • Тип елемент: Ключове

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг