• (0 Коментари)

3,5 мм Штекерное Гнездо за 2 RCA AV Штекерный Кабел За Mp3 Pod Телефон, Телевизор AUX Звука на компютъра PC Тонколони Музикален Аудио Кабел

5.74лв. 3.91лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: rca интернешънъл, конектор ts rca, rca жак на усилвателя, rca жак x, могами rca, донгл rca, конектор vga rca, scenic 2 rca конектор, кабел 2rca rca конектор, двигател rca
  • Инв.: w268264
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

3,5 мм Штекерное Гнездо за 2 RCA AV Штекерный Кабел За Mp3 Pod Телефон, ТЕЛЕВИЗИЯ AUX Високоговорители Стерео Музикален Аудио Кабел

Удобства: Тази продажба е предназначена за съвсем нов экранированного мини щепсела към 2 RCA стерео аудио Y-адаптерному кабел.В единия край на кабела има щепсел с 3.5 mm (1/8 ") stereo mini-щепсела, а на другия край - два щепсела RCA и с цветна маркировка.Можете да използвате този кабел, за свързване на MP3-плейъри, iPod, компютър и т.н. Към стерео Допълнителен кабел Connectto RCA към всяка ваша аудиосистеме Hi-Fi, автомобилна стерео уредба с вход AUX-Вход, за да се наслаждавате на любимата си музика. приемник или друго устройство с аудиоразъемом RCA.Високо качество, напълно хвърли във форма.Параметри: - Цвят: черен Plug: 3,5 мм Пол: мъжки-женски Обща дължина: 1.5 m/3 m/5 m/10 m за избор на Помещение и включва: 1 * аудио-видео кабели (и други аксесоари, демонстрационни на снимката не са включени.) Забележка: 1. Преход: 1 cm = 10 mm = 0,39 2 инча. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. 3. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

* Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).

* Поръчката ще бъде доставена в рамките на 2-3 работни дни.

* Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

* Показаните изображения са предназначени само за ваша информация.

* ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва събота и неделя и на официални празници.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

* Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

* Моля, имайте в предвид, че международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги.

* Ние приемаме условията на плащане на Ali и други популярни условия.

* Ако искате да платите в други условия, освен набирателна, моля, свържете се с нас предварително.

* Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след потвърждаване на поръчката.

* Ние предлагаме гаранция 1 година на дефектни стоки, аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

* Ние тестваме всеки продукт, преди да изпратите и гарантираме, че тя работи на 100%.

* Трябва да се докладва за дефектни стоки, и за клиента е до 7 дни от датата на получаване за замяна (купувач трябва да включите всички оригинални неповредени стоки в годно за продажба състояние).

* Ние предлагаме безплатен ремонт в рамките на 1 година от момента на покупката.В рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в едната посока (от Китай до вашето местоположение).След 1 месец на покупката купувачът трябва да плати цената за доставка 2 начина.

* След като получим връщане на продукт, ние ще ви изпратим обратно възможно най-скоро.

* Нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които са физически или са повредени или не се намират в нормални условия на експлоатация в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация от страна на купувача.

  • Сертифициране: Няма
  • Материал: PVC + Метал
  • Номер на модела: 22665
  • Пол: Мъж, Жена
  • Цвят: Черен
  • Произход: Континентален Китай
  • Предмет на: Щепсел с 3.5 мм към RCA штекеру
  • Пълна Дължина: 1.35 m

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг