• (0 Коментари)

Държач За Перманентен Грим Правоъгълен Червен Силикон Закрит Домашен Салон Поставка За Пигментни Мастила Преносим Скоба За Оцветяване На Веждите

2.29лв. 1.37лв.

Татуировки и боди арт

Детайли на продукта

Описание:

Безпроблемно материал: Поставка за химикалки с капак за чаши с пигментными мастило е изработен от силиконов материал, който е безвреден за други инструменти за проектиране, като на пишеща машина, с дръжка и игла.

За различни инструменти: Държач за грим има дупки с различни размери и форми, така че да може да се използва за съхраняване на множество различни тела, които могат да бъдат използвани по време на процеса.

Защита от разливане: С помощта на скоба за перманентен грим може да поставим пигмент в дупката и да го регистрира, за да не пролился на пода и дрехите си.

Подходящи инструменти: Има няколко инструмента, които са много подходящи за настаняване в держателе за грим, например, на пишеща машина, чернильница за писалки с различни размери и така нататък.

Един добър помощен инструмент: Инструменти за грим - това е добър организиращ инструмент за нас, когато правим дизайн за себе си или на нашите гости; това ще ни помогне да направите всичко по ред.

Спецификация:

Материал: силикон.

Цвят: Червен.

Размер: Приблизително.9.7x6.5x3 см/3.82x2.56x1.18 инча.

Забележка:

Поради различни компютърни разрешения могат да бъдат няколко изкривяване на цветовете.

Поради различни измервания на ръката може да се появи една малка грешка.

Пакетът включва:

1 Бр. Силиконова поставка за химикалки с пигментными мастило.

  • Тип: Аксесоари за татуировки
  • Търговска марка: Нианленс
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг