• (0 Коментари)

Преносим душ повдигане на очите дръжка за повдигане на плазмата и повдига, за да се изкачи против бръчки и машини дръжки на фибробласта отстраняване на тъмен кръг

3 943.12лв. 3 351.66лв.

Татуировки и боди арт

Детайли на продукта

Преносим душ повдигане на очите дръжка за повдигане на плазмата и повдига, за да се изкачи против бръчки и машини дръжки на фибробласта отстраняване на тъмен кръг

Какво е плазмен регенерация на кожата ?

Преди всичко, плазма регенерация на кожата - това не е лазерна, пулса или радиочестотна процедура.Плазмена регенерация на кожата и оказва регенериращ и подмладяващ ефект чрез използване на топлинна енергия, генерирана от слънцето и естествено присъства около нас през цялото време.Тъй като топлинна енергия, предоставена в кожата по време на плазмено обработване, равномерно се абсорбира в третираната зона се случва невероятна регенерация на колаген и еластин.Нова, здрава тъкан в крайна сметка се замества сморщенную, увредената тъкан.

Принципа на плазмените обработка

За създаване на плазма чрез прилагане на високо, високо налягане в атмосферата, доставка стабилно йонна плазма, към върха на човката, стабилен и ефективен механизъм за обработка на кожата чрез стимулиране на биохимичните процеси във вътрешната и външната област на биологичната клетка.

Функция

1. Подобри повърхността на кожата и ефективно лечение на акне и белези.

2. Противобактериен, противовъзпалително средство.

3. Подобрете стареене на кожата и премахване на бръчки на очите и устните.

4. Лифтинг на кожата, премахване на бръчки.

Предимства

1. Бързото усвояване на кожата: технология за доставка на плазма TDDS, бързо отваряне молекули, клетъчната адхезия (CAM), които причиняват в 60-200 пъти по-голям шок, усвояването на човек, хоросан незабавно се абсорбира от кожата.

2. Силна дезинфекция и стерилизация: Плазмена енергия има силна способност за дезинфекция, ефективно унищожават бактериите, като се избягва разрушаването на молекулярната структура на бактерии и избягване появата на различни проблеми с кожата

3. Антиокисление: енергия на плазмата кара стареещите клетки се свиват и се свързват чрез явление пръскане, и в същото време възпрепятства меланин, което прави кожата жизнена и безупречен.

4. Открит кожен канал: Не свръхпроводници увеличават притока на хранителни вещества между клетките и спомагат за усвояването на клетките чрез стабилизиране на кавитация.И отворете канал в клетъчната мембрана, за да се ускори усвояването на продукта.

  • Тип: Аксесоари за татуировки
  • Търговска марка: НСУР
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг