• (0 Коментари)

Медитацията Тибетски Звънци Антена Tingsha Музикални Камбани С Тибетския Шнурком Инструменти За Медитация Декор За Стаята

33.83лв. 23.68лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Медитация и йога - чудесен аксесоар за практикуване на медитация и йога, пречистване на лоша енергия с помощта на колокольчика помага за възстановяването на яснота на ума и да се възстанови естествения баланс в стаята

Тибетски звънци може да се използва за практикуване на йога, медитация, медитация, звукотерапии, терапия и т.н.; нашите красиво изработени звънчета - това е подарък от любов, мир и щастие за семейството и приятелите

Диаметър: 6,5 см/2.5 инча

Дебелина: 0,3 см/0,1 инча

Материал: Мед

Двойка тежи около 200 грама

двойка на камбани

1 * Чанта с камбана

Бележки:

Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване на аксесоари за медитация

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Медитация и йога: Камбанка / плоча - чудесен аксесоар за практикуване на медитация и йога, пречистване на лоша енергия с помощта на колокольчика може да се възстанови естествения баланс в стаята.

2. Спецификация: Гравирано тибетски ръчни чинии с джапанки; диаметър 2.5 инча, дебелината на 0,1 инча.Силни, издръжливи и не съдържат олово за хора от всички възрасти.

3. Сложна работа: Тибетски звънци Tingsha ще се създаде ефект на гоблен, тъй като те са добре направени от бронзова сплав, смесени с 7 метали.

4. Изцеление звук: вибрация камбани, изчиства негативна енергия и възстановява баланса в пространството.Много важно е да изчистите всяко ново пространство, като например дома или работното място, от негативна енергия.

5. Удобство при пътуване: моля, винаги използвайте чанта за съхранение, за да се гарантира първоначалната си красота.Позволете тибетскому звънец Тинша явно си чар и да възвърне естествения баланс в стаята.

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг