• (0 Коментари)

1 Бр Баскетболно Бягаща Фитнес Наколенник За подкрепа на Коляното Силикон Еластичен Нескользящий Пружинен който Поддържа Наколенник

34.40лв. 19.96лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

1 Бр Баскетболно Бягаща Фитнес Наколенник За подкрепа на Коляното Силикон Еластичен Нескользящий Пружинен който Поддържа Наколенник

Характеристики:

Новата и подобрена опора за коляно осигурява стабилна подкрепа при лека нестабилност и облекчава болката и отока в коляното.

Отлично качество: Удобна, лека, дишаща трикотаж не запазва топлината, осигурява висок комфорт при носене, гъвкавост и сверхпрочность.

Силиконов уплътнител: не оказва натиск на пателата (пателата) и предоставя периодична компрессию, която е благоприятна за резорбция на отоци и подуване.

Който ефект се стабилизира на мускулите и подобрява стабилността и функционалността на ставите, намалява стреса, риска от наранявания и времето за възстановяване.

Той комбинира най-новите технологии и с материали от най-високо качество, за да направи компрессионный ръкав с подплата за мъже и жени.Създаден по най-високите стандарти в бранша, коляно ръкав, предназначени за подобряване на кръвообращението, като по този начин допринася за резорбция на отоци и отоци и ускоряване на процеса на възстановяване.Кацане също помага суставу възстанови стабилността, тъй като с течение на времето започва да се лекува травма.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Спецификация:

Материал: Найлон

Размер на Обиколката на коляното Височина наколенника

М: 15 см от 35 см

L: 16 см 35 см

XL: 18 см 35 см

Списък на пакетите:

1 х Наколенник

  • Търговска марка: Силни играчки
  • Възраст: Универсален
  • Номер на модела: И наколенници
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг