• (0 Коментари)

Многоцветен молив случай 480 Слотове Дръжка за Чанта За Моливи Органайзер Голям Капацитет, с Удобна Обвивка Преносим Многослоен Притежателя

133.27лв. 95.95лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Многоцветен молив случай за моливи 480 слотове, органайзер за химикалки, чанта за моливи, голям капацитет, с удобна обвивка, преносим многослоен употреба, преносим дизайн - ръчно изработени каишка за носене и регулируема, подвижна презрамка с катарама-на една кука го правят много лесно и удобно за носене навсякъде, за пътуване, училище или работа на открито.

Многоцелеви: той се използва широко за възрастни, гримьори, художници, писатели и специалисти за съхранение на различни инструменти, козметични четки, акварельных моливи, гелевых на химикалки, маркери, ластиков, а също така може да се прилага към обичайните карандашам в офиси и художествени галерии.

ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК: Това е изключително здрав държач за моливи. здрави ципове издържат на интензивно използване, вие можете да притежавате им дълго време.Това е страхотен подарък за млади или възрастни, за рожден ден, подарък за коледа или връщане към артистичното принадлежностям.

Забележка: Органайзер за моливи, изработен от плат Оксфорд, не само изглежда удобен, но и е лесен за поддръжка и почистване.

Цвят: многоцветен

Материал: Плат Оксфорд

Размер: 41 x 29 x 10 см

Съдържание на опаковката:

1 х многоцветен молив случай

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг