• (0 Коментари)

Знак е за Първи Ден на училище Знак на Първия Ден Училище за многократна употреба 1-ия Ден Преди Училище Знак Етапи на Борда Подпори За Фотосесии За Деца, Момчета

20.34лв. 13.22лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Описание:

Цветни - това е символ на живот на децата, и можете да използвате табелата "Обратно в училище", за да прави забавни снимки, за снимки на растежа и развитието на децата през изминалата година и да създаде незабравими спомени в първия ден на всяка учебна година.

Спецификация:

Заглавие: Първият ден на училищното настоятелство

Материал: МДФ

Категория: Ваучери

Цвят: Черен

Размери: около 11,8x10 инча/29,97x25,40 см

Тегло: 280 g

Опаковъчен лист:

1 * Черна дъска

Забележка:

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Вижте по-подробна информация за продукта

1.【Въз основа внимание】Ще получите табелка на дъска с надпис: "Първият и последния ден на училище".Благодарение на двустранен печат за сладки модели и ярки цветове изглеждат доста привлекателно.

2.【Остави специална памет】Първия ден на децата в училище е важна годишнина в живота.Създаване на отлични снимки-спомени за него / нея с персонализирани Първият ден на училищното настоятелство!

3.【Запис на сънища】 С подпис "е Първият ден в училище" позволете на вашите деца да вземат участие в процеса на поставяне на цели и да запише първата си мечта.Това ще засили привързаността на децата към училището и ще ги накара да ходят на училище.

4. 【За многократна употреба и протираемые】 Ученически дъски могат да се използват в продължение на много години, спестявайки вашите пари.След всяка употреба лесно можете да избършете с текст влажна хартиена кърпа или влажна кърпа, и той ще изглежда като нова.

5.【Идеален подарък】Чудесен училище подарък!На борда на "отново на училище" може да се използва като подпори за фотосесия или да поставят на видно място в къщата, за да напомня на децата си за необходимостта да се придържа към своите цели и усърдно да работят заради тях.

  • Двустранен запис с възможност за запис на: ДА
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Черна дъска

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг