• (0 Коментари)

4X Велосипеден Задна Светлина Ултра Ярък Велосипеден Фенер USB Акумулаторна батерия Led Велосипеден Задна Светлина 5 Режима на Осветление, Фарове

60.21лв. 34.92лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Сверхяркий за вашата сигурност: широкоъгълен визуален дизайн с ъгъл на видимост от 260 градуса осигурява по-голяма видимост, отколкото други източници на светлина.освен това, мъниста COB-лампи излъчват сверхяркий светлина, подобряване на максимална видимост на пътя, за да се гарантира сигурността на каране на колело.

Множество режими и водоустойчив: велосипеден фенер червен и син цвят, работи до 2-4 часа в зависимост от използвания режим.Запечатани конструкция позволява използване при всякакви условия.

USB батерия: престанете да харчите парите си, губи и никога не купувайте батерии.Задна светлина на велосипеда се зарежда от вашия компютър или всякакви устройства с USB порт.Зареждането отнема само 2 часа.

Лесен монтаж: Хоризонтален или вертикален монтаж, завъртане завъртане на поворотник се определя и гъвкаво отсоединяется около всеки волана, багажник на седалки, рамки или шлем за секунди, без инструменти.

Велосипеден led лампа - това е ярко осветление, широко използван за фаровете на планински велосипеди, задните светлини, каски, раници, колани, самокатов, детски колички, бастуни, инвалидни колички.Той е ЯРЪК, ЛЕК и ВОДОУСТОЙЧИВ, ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ, ЗДРАВ!Насладете се на каране на велосипед, със спокойна душа.

Ултра ярък и 5 режима:

Червена яркост (с продължителност до 2 часа)

Червен стробоскоп (трае до 4 часа)

Синя яркост (с продължителност до 2 часа)

Син стробоскоп (трае до 4 часа)

Червено и синьо стробоскоп (трае до 3 часа)

USB Акумулаторна батерия:

Зарежда се от вашия компютър или всякакви устройства с USB порт

Вградена висококачествена акумулаторна литиева батерия

За пълно зареждане отнема само 2 часа

ЛЕСНА УПОТРЕБА:

Намерете устройството с USB порт (идеален за лаптопи, компютри или на вашия мобилен телефон) и поставете за 2 часа или по-малко. Стъпка

Ние сме включени в нея всички, дори и инструкции за конфигуриране за част от секундата.Просто закачете го към рамката на велосипеда, вилката, багажник на седалката (включително и повечето аэротрубок), лост, седалката, подседельному колан, скобата, колела компакт-дискове или служебно правоотношение.Той е прилепен и остава на място!

Изберете най-подходящата за вас конфигурация осветление, а след това переключайтесь по всяко време.

Насладете се на знанието, че можете безопасно да се вози на мотора при всякакво осветление в продължение на 4-12 часа.Ако искате да го използвате на друго място, отстегните и да се премести към следващото място.Включва силиконови пръстени в различни размери за носене!

цвят: червен + Син светлина

Материал: пластмаса

размер: 8,7 х 2 х 3 см

Съдържание на опаковката:

4 x Задна светлина на велосипеда

4 x каишка от Каучук

4 x USB кабел

4 x Ръководство на потребителя

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг