• (0 Коментари)

30/40 см Нажежен Надуваема Плажна Топка с Led Подсветка, Открит Плувен Басейн, Игра на Топка, Плажната Водна Игра, Спортни Светещи Играчки, Топки

7.82лв. 5.63лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

40 см Плажен Плувен Басейн Игра Топката с Led Подсветка Летни Улични Водни Вечерни Игри, Спортни Играчки 16 Цвята Светещи Надуваеми Топки

Характеристика:

1. Игра за парти на басейна - плажни топки светят в тъмното и ще можете да промените 16 цвята и различни функции с помощта на дистанционно управление.Молим ви уникални водни играчки за басейна.

2. Забавни играчки за открито, led крушки са напълно подходящи за партита на басейна, летни плажни партита, отдих и забавления край басейна.Идеален заместител на светлинни / led балони!

3. Водоустойчив плаващ лампа - крушка има малък джоб в долната част, за съхранение на светодиода.Фенери и балони е водоустойчив.За всякакви аксесоари за летни партита.

4. Универсален - може да се използва като красива декорация или като обикновен плажен топката.Можете да играете на всички игри с топка в басейн / двор / на плажа.Могат да се използват като украса навсякъде, където трябва.Трябва само да включите светодиод, а след това изберете желания от вас цвят и функция.

Спецификация:

Основен материал: екологично чист PVC

Цвят на продукта: Бял

Размер на продукта: диаметър 40 см/15,75 инча

Нето тегло: около 150 г

Регулируема цвят: повече от 16 цветови вариации

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 см от ръчно измерване.

1 Х Плажна топка

1 Х дистанционно управление

1 Х led лампа

1 Х Бутон на батерия

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: МОДЖОЙС

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг