• (0 Коментари)

20 мм До 10 Ω Многооборотный потенциометър с метална намотка Pot w. Лентата на Показалеца набиране

20.76лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: копчета за ръкавели от злато 10 карата, 10шт гърне 10k, 103 банка / 10 k, пот 5w 10k, behringer 10k гърне, 10 карата зелено злато, 10 хиляди златни кюлчета, 10k 1 W гърне, пръстен 10k, 10k въглероден гърне
  • Инв.: w2745
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

20 мм До 10 Ω Многооборотный потенциометър с метална намотка с лентата на показалеца на циферблата

Спецификации:

. Потенциометър с метална намотка, 10 оборота

. Корпус 20 мм. До 10 Ω, 1,6 W, максимално работно напрежение: 160 В (ние също имаме други ценности, моля, посетете нашия магазин за повече информация).Толеранс: ±5% Размери:

Брой: 1

Номер: # WXD2-53-10K Заплащането и условията на

-В момента ние приемаме плащане само чрез, ние очакваме, че плащането може да бъде извършено в рамките на 7 дни след покупката, моля, свържете се с нас, ако трябва да се поднови.

-Ние изпращаме само след като плащането ще бъде добре почистена, ако плащането не е мигновен платеж, моля, изчакайте до 7 дни, преди тя да бъде почистена.

Доставка и връщане на продукт

-Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга или покупка.

- Митнически такси обикновено таксата е транспортна фирма или се заплащат при получаване на стоката.Тези такси не са допълнителни разходи за доставка.

- Време на доставка може да варира в зависимост от определени причини, като например брой на авиокомпании във вашата страна и скоростта на обработка на митница и поща на кабинета. Кратко описание на сроковете за доставка, както следва: - Ние предлагаме безплатна авиапочту e-packet в Съединените Щати, включително и проследяване.

-За други страни, ние изпращаме с препоръчана въздушна поща Поща на Китай или Хонг конг, ние вземаме само 2 долара пусне на потребителски услуга, и тя ще се начислява само веднъж за няколко стоки, моля свържете се с нас за да получите обновена сметки с намалена стойност за доставка, ако закупите няколко стоки.Моля, имайте в предвид, че онлайн проследяване на международна препоръчана въздушна поща може да не е налична за вашата страна, моля, посочете подробности в местния пощенски клон.

- Азия-на 7-15 работни дни - Сащ: 10-15 работни дни - в Повечето европейски страни: 10-20 работни дни - Южна Америка и Африка: 15-25 работни дни

- Всички платени поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 1 работен ден, ако сте избрали регистрирани фирми услуга, регистриран / който проследява номер ще бъде изтеглен, когато ние ще ги от пощенския офис, клиентите могат да ги намерят в твоята история на покупките.Моля, обърнете внимание, че може би няма да можете да получите пряк резултат от проследяване, но можете да посетите сайта на пощенски клон на страната, или референтен номер.

-Връщане приемлив, можете да върнете всеки продукт в рамките на 14 дни от датата на получаване за връщане или подмяна на този продукт.Моля, свържете се с нас за повече справка, ако искате да върнете продукта.Моля, обърнете внимание, че на купувачите да носят отговорност за транспортните разходи по връщане, върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната им състояние, включително тагове и опаковане, и ние ще ви изпратим замяна или връщане само след получаване на върнатия продукт.

- Ние ще проверим всички стоки, за да се уверите, че те са в добро състояние, преди да изпратите, и те ще бъдат внимателно опаковани, за да се избегнат повреди при транспортирането.Въпреки това, ние носим пълна отговорност за стоките DOA (дефектна, при пристигане, моля, свържете се с нас, ако получите дефектна стока, ние ще ви изпратим имейл друга безплатно или ще ви възстановим парите си в пълен размер, в съответствие с решението.За контакти и обратна връзка - Ние препоръчваме на клиентите да се свържете с нас директно чрез съобщение, тъй като ние не можем да провери електронната ни поща своевременно, отговорите на всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 12 часа в работни дни, и ние ще се опитаме да отговорим в рамките на 24 часа в празничните дни.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг