• (0 Коментари)

AC220V 2CH 10A Радио Контролер RF Безжично Реле Дистанционно Управление Превключвател на 315 Mhz 433 Mhz телесвитч 12 Предавател + 1 Приемник

110.07лв. 82.56лв.

Осветителни Аксесоари

Детайли на продукта

Компанията получава дистанционно управление, подходящ за анти-кражба аларма, дистанционно управление на електрическите врати и прозорци, управление на сигнал, индустриален мениджмънт, електрическа верига за управление на повдигане оборудване и така нататък.Модул за дистанционно управление на реле реле за контакт на излизане, независимо, много подходящ за директно управление на всички видове товари;Продукти използват безжична технология фиксиран код, ненасочено, невмешательственный ключ. Купувачите компоненти на веригата на ключа за дистанционно управление може да се противопостави на

Работно напрежение: 220v

Максимален товар ток: 10A

Работна честота: 315 Mhz/433 Mhz

моля, обърнете внимание, че тук има пълен, ние го накараха да работят заедно, преди да ви изпрати, така че не е нужно да се притеснявате за това, на каква честота те се използват.само този, който купува приемник или предавател отделно, трябва да се грижи за това, да се честота на съответствие .

Чувствителност на приемника: : -105 db

Работна температура: -10'C - + 80 'C

Начин на изхода: един Миг.Превключване на.Защелкивание се регулира от скока на приемник на кутията .

Вид код: код модул за Обучение

Обхват на предаване: 20-100 М

начин на работа / o

Бягане/Незабавен:

натиснете един бутон - работи /изключено N. разхлабете пръст на същата бутона стоп./ИЗКЛ. за един-единствен превключвател на каналите (на приемника) се изисква един бутон на дистанционно управление (предавател)

Самостоятелно блокиране/переключающийся:

натиснете един бутон в рамките на един пъти, за да включите / изключите. натиснете същия бутон още веднъж, за да спрете / ИЗКЛЮЧВАНЕ. (за един-единствен превключвател на каналите (на приемника) се изисква един бутон на дистанционно управление (предавател)

заключване / защелкивание: натискането на един бутон работи / включено, натискането на друг бутон - спиране / ИЗКЛЮЧВАНЕ. (за един-единствен превключвател на каналите (на приемника) се изисква 2 бутона за дистанционно управление (предавател)

Метод на обучение:

Щракнете върху обучение, това означава, че той се включиш в проучването, когато индикаторът мига.след това натискате никакви бутони на дистанционното управление за предаване на сигнала. това означава успешното обучение, когато индикаторът мига 2 пъти, докато индикатор не угасне.

Дистанционно управление (предавател)

Дистанционно управление:

Работно напрежение: DC12V

Работен ток: 30 МА

Работна честота: 315 Mhz/433 Mhz

Частотное разстояние: 20-200 М

(моля, обърнете внимание, че това е идеалното разстояние, без никаква намеса от блока и сигнала, тя ще се увеличава и намалява с около 10-50% при помехах от блока и сигнала).

Забележка: на разположение 433 Mhz и 315 Mhz, 315 Mhz ще бъдат изпратени, ако няма търсене на честотата

pacote inclui:

1 * приемник

12 * трансмиссор

  • Търговска марка: сюаньлунъюань
  • Сертифициране: ССС
  • Номер на модела: XLYA-688
  • Тип на ключа: Дистанционно управление
  • Работна честота: 315 Mhz/433 Mhz
  • Тип кодиране: модул за обучение код
  • Характеристики: модул за обучение код
  • Гаранция: 1 Година
  • Текущата: 10А
  • Работно напрежение: 220v ac
  • Канал: 2CH
  • Отдалечено разстояние: 10-50M
  • Тип елемент: Ключове

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг