• (0 Коментари)

BESTNULE 2 Бр Специализиран AR15 Болт Болт Горен Болт Стартира и Габър Перфоратор Набор от

39.53лв.

Ръчни Инструменти

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: набор от перфораторов, комплект перфоратори и бита, Локатор пробийте дупки, длето, удар
  • Инв.: w2526
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

В КОМПЛЕКТА са ВКЛЮЧЕНИ: Две удар, едно просто решение за труднодоступного задържане на закрепване фиксатор на болта.Насочване на закрепване, непосредствената близост до долния получателя, разстояние, необходимо за безопасно удар по штифту, и трудностите при стартиране на закрепване го правят истинско изпитание при стандартни подутини.Нашето просто решение, специално разработено така, че да прилепва плътно към приемника, кутия, без да вредят на нея, и е достатъчно дълъг, за да достигне до закрепване.Той е оборудван с перфоратором за отстраняване на щифтове и намагниченным начален перфоратором за щифтове, който елиминира нуждата от трета ръка.Умен, прост, без разочарования.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Използването на ръчни инструменти може да е опасно, моля, пазете тези елементи далеч от деца.

Основан през 2016 г. нашият магазин BESTNULE работи в автономен режим в продължение на много години, нашата компания се занимава с декоративно-приложен изкуство и швейным оборудване.

BESTNULE Store Tool CO.,LTD.is професионален производител, който се занимава с разработването и производството на кожени инструменти.Всички наши продукти отговарят на международните стандарти за качество и е силно разглежда на различни пазари по целия свят.Нашите добре оборудвани обзавеждане и отличен контрол на качеството на всички етапи на производство ни позволяват да гарантираме пълна удовлетвореност на клиентите.

Ние сме нови в www.books-ua.eu, но бързо растат.Сега ние създадохме професионален отдел " продажби www.books-ua.eu в комбинация с нашите отлични възможности за разработване на продукти и производствени мощности.Ние можем своевременно оптимизиране на нашите продукти, на базата на обратна връзка, мнения и коментари на клиенти.

Ако се интересувате от някой от нашите продукти и искате да направите поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние с нетърпение очакваме да установи успешни бизнес отношения със своите клиенти по целия свят в близко бъдеще.

Правила на плащане

Платформа www.books-ua.eu в момента се поддържат плащания Paypal и международни плащания Alipay (Tfr); платформа обикновено поддържа купувачи за плащане онлайн платформа www.books-ua.eu чрез Moneybookers, PayPal, кредитни карти, дебитни карти, преводи TT и други начини.

Опаковане и Доставка

Обработка на колети на нашия склад е само на 1 работен ден, така че, моля, уверете се, че сте въвели правилната информация за плащане и доставка, преди да пробвате.След като вашето плащане ще бъде завършен, ние повече няма да предприема никакви промени по вашата поръчка.

Политика На Връщане

Ако има някакви проблеми с качеството на продукта, като например увреждане или липса на аксесоари, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни от получаването на стоките и върни се към нас в рамките на 30 дни от датата на доставка за обмен или за връщане.В същия момент, моля свържете се с нашия представител за обслужване на клиенти, моля, уведомете ни подробна проблема и изпратете ни няколко снимки, за да потвърдите.

Коментари

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако имате някакви проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Ако сте доволни от покупката си, моля, дайте ни най-висока оценка в DSR.

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал на острието: Неръждаема Стомана
  • Търговска марка: НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ
  • Тип: Студено длето
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг