• (0 Коментари)

Отвертка С Шестигранным Опашка Притежателя Удължител Ключодържател Взаимозаменяеми Ръчен Пистолет Винт Отвертка Адаптер L4s3

2.31лв. 1.30лв.

Ръчни Инструменти

Детайли на продукта

Характеристики на продукта:

Здрав материал: Тези преходници за сверлильных втулок са изработени от алуминиева сплав с добра здравина, ниско тегло и издръжливост, което осигурява на техния експлоатационен живот.

Добре обмислен дизайн: Шестостенния удължител за ключодържател във формата на чаша е удобно, за да може лесно да държи и да се замени с друго учение, което ви гарантира приятни усещания.

Има 6 различни цвята: червено, жълто, синьо, зелено, сребристо и черно.

Сигурността за използване: на гладка повърхност и подвижна втулка сигурно предотвратяват случайно падане удължител ключодържател с шестоъгълни дръжка, осигуряване на безопасност при работа на голяма височина.

Широко приложение: Тези ключодържатели с шестигранными дръжки са подходящи удлинителями повечето от отвертки; Универсален быстрозажимной шестостенния на опашка 1/4 инча и шестигранное гнездо 1/4 инча са съвместими с различни електрически отвертками, ръчни отвертками и дрелями.

Съдържание на опаковката:

1 * гнездо Шестигранное

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: КИТПИПИ

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг