• (0 Коментари)

Риболовни Клещи, Кука За Премахване На Риба, Захват За Устни, Риболовни Клещи С Игольчатым Разрезным Пръстен, Клещи, Инструмент За Морски/Нахлыстовой/Риболов Риболов

43.56лв. 32.23лв.

Риболов

Детайли на продукта

[Многофункционален рибарски клещи] Тези риболовни принадлежности могат лесно да ви помогне да премахнете стръв, разрязващи пръстени, отрежете въжето, обжимные втулки, обжимные каишки, обжимные земи, премахване на кука, култура разрезное пръстен и много други.Един малък инструмент е подходящ за всички нужди!

[Подобрен захват за рибата] за Улавяне на рибата се състои от утолщенных двухкомпонентных гъби и високо извити неплъзгащи гумена дръжка.Нов дизайн на управление с един пръст подобрява работата с една ръка.

[Здрав и издръжлив] Клещи и ръкохватки, изработени от висококачествен материал с плъзгане дръжка, са идеални както за сладководни, така и за морски среди, устойчиви на корозия и изключително лесни за продължителен риболов.

[Подаръци за риболов] Това е идеалният риболов-подарък за мъже, рибари, рибари, приятел, баща и съпруг на Ден на бащата, Ден на св. Валентин и Деня на раждане.

[Преносимост и защита от загуба на] Нашите продукти са оборудвани спирала шнурком, за да се гарантира, че този удобен инструмент, винаги е леснодостъпно и сигурно място.Можете да го носите на колана или на рибарската чанта, за да получите ръцете остана спокойна.

цвят: Черно + оранжево

Материал: Неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

1 х 18 см Риболовни Клещи

1 х 20 см захват за Рибни устни

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Риболовни Клещи, Кука За Премахване На Риба, Захват За Устни, Риболовни Клещи С Игольчатым Разрезным Пръстен, Клещи, Инструмент За Морски/Нахлыстовой/Риболов Риболов

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг