• (0 Коментари)

DC5V-26V Водача на двигателя за постоянен ток 5A 120 W TTL Ниво на Двигателя на постоянен ток с Регулиране на скоростта Такса за Автоматично управление на Такси директно и обратно на водача

41.52лв. 20.76лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

DC5V-26V Водача на двигателя за постоянен ток 5A 120 W TTL Ниво на Двигателя на постоянен ток с Регулиране на скоростта Такса за Автоматично управление на Такси директно и обратно на водача

Характеристики:

1. С помощта на софтуера на главния компютър може да се управлява двигателя или да зададете настройките си за автоматично управление с помощта на софтуер на главния компютър, както и определени параметри, няма да бъдат загубени при прекъсване на електрозахранването.

2. Избран на ротационен потенциометър с ключ, който може да се използва като прекъсвач на храненето и е удобен за регулиране на скоростта.Регулиране на честотата се извършва с помощта на DIP-превключвателя, който е лесен и удобен за работа.

3. Схемата за управление и схемата на възбуждане са изолирани с помощта на оптрона, който има силна помехозащищенностью.Той е снабден с индикатор за състоянието на работата на двигателя с различни цветове, указывающими текущото състояние на работа.

4. Той разполага с четири режима на работа: ръчно управление, автоматично управление, управление на главния компютър и управление на сериен порт.Работно състояние, ще може да превключвате бързо, без шум и с безстепенна настройка на посоката на скоростта.

5. Има външен порт, който може да бъде свързан към външен мениджър на ключа или TTL комуникация.След конфигуриране на софтуер, програмата се зарежда в модул.

Технически характеристики:

Диапазон на входния напрежение: DC5V-26V. (без защита от обратна полярност)

Ток на двигателя на задвижващия: максимален 5А, незабавен максимален ток 50А. (Без защита срещу късо съединение препоръчително е да включите предпазител 6A на изходния края)

Ток в режим на готовност:

Диапазон на регулиране на скоростта: въртяща се Регулира потенциометром, скорост от 0%до 100% бесступенчатое регулиране на скоростта

Честотен диапазон:

[Ръчно управление] 300 Hz-10 khz общо 8 кутия

[Автоматично, софтуер, управление на сериен порт] 300 Hz-10 khz може да се коригира произволно

Забележка: Колкото по избраната честота, толкова повече колебания източник на захранване

Серийната връзка: ниво TTL. (Не може да бъде директно свързан към интерфейса 232 на компютъра)

Работна температура: -40 ℃-85 ℃

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване.

Пратката включва:

1x Водача на двигателя за постоянен ток

  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на двигателя: Dc двигател

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг