• (0 Коментари)

2X350 мл Опаковка Сапун Стенен Ръчно Опаковка от Сапун За Баня, Душ Гел, Течен Шампоан Диспенсер Притежателя

46.15лв. 34.15лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

Висококачествена конструкция: Този титуляр за дезинфектант за ръце е изработена от висококачествени, изключително устойчив материал с помощта на ултра силна ABS-пластмаса, който е лесен за почистване и гарантирано издържа изпитанието на времето.

Многофункционален и гъвкав: Този опаковка за миене на съдове за ястия, подходящи за инсталиране в домашни, офис или обществени бани или кухни, за работа с всички видове течности, включително и за обеззаразяване на гел, сапун, шампоан, сапун за миене на чинии, душ гелове и много други!

Лесна инсталация със собствените си ръце, За разлика от други подобни продукти на пазара, тази помпа за дезинфектант за ръце с монтиране на стена идва с всичко монтаж на оборудване в комплекта, лесно се инсталира в рамките на няколко минути, без да се изисква скъпа професионална помощ.

Резервоар с голям капацитет: Пластмасова опаковка сапун е практичен дизайн с удобна за натискане много голям бутон на дозиране и резервоар с голям капацитет на пълнене 350 мл, което ви освобождава от необходимостта непрекъснато да се долива!

Този опаковка дезинфектант за ръце работи с повечето насипни пенящихся течности, включително и лосиони за тяло, гел за душ, течен шампоан и течен сапун, така че можете да изсипете любимото си сапун и да го инсталирате там, където искате, за да се осигури лесен достъп за всички.

цвят: черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

2 х опаковка сапун

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране: Няма
  • Характеристика: Опаковка течен Сапун
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг