• (0 Коментари)

2X 75L Голяма Кошница За дрехи, Сгъваема Кошница За съхранение на Дрехи Раирана Чанта За съхранение на Играчки, С Удължена Дръжка -Сив

70.99лв. 45.43лв.

Домашно съхранение и организация

Детайли на продукта

Голяма кошница за дрехи обем 2X75 л, сгъваема кошница за съхранение на дрехи, раирана чанта за съхранение на играчки, с удължена дръжка -сива [Стои вертикално] Просто издърпайте коша за пране, и тя ще си дойде от само себе си.Благодарение на трудно ободкам от железен тел, вшитым в горния край, той ще остане в изправено положение, дори и празен.

[Водоустойчива и запечатан] Количката са изработени от висококачествена плътна тъкан, Оксфорд, която е устойчива на вода, за да запазите неща сухи при съхранение, а когато мокри неща се пускат в кошчето, фланец памук гарантира липсата на течове.

[Подсилени дълга дръжка] Чанта за дрехи е с дълга дръжка за лесно пренасяне от една или две ръце.Дръжки засилени здрава шевове.Чанта за лесно прехвърляне нагоре и надолу по стълбите, или в пералня.

[Сгъваема конструкция] Този кутия за дрехи лесно се сгъва за съхранение, когато не се използва. идеален за общежития колежи, кемперов, апартаменти, хотели, детски ясли, битови помещения и магазини.Този удобен органайзер за съхранение могат да се настанят различни предмети, като дрехи и играчки.

Цвят: Сив

Материал: Плат Оксфорд

Размер: 40 x 30 x 60 см

Съдържание на опаковката:

2 х кош за мръсни дрехи

ЗАБЕЛЕЖКА: Просто използвайте влажна кърпа за избърсване на мръсотия или отмие мръсотията със студена вода.Не перете в пералня и сушильной машини, тъй като полиэтиленовое покритие може да бъде разрушено.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: PA+PE

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг