• (0 Коментари)

3 бр./компл. Торби за многократна употреба, За Съхранение на Продукти, Запечатани Чанта За Камера на хладилник, Чанти за Сандвичи, Чанта за Закуски, Чанта за Обедната Хляб, Чанта за Съхранение на Продукти в Кухнята

12.84лв. 8.99лв.

Домашно съхранение и организация

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: dragon ball iphone 7 фризер, прости дамски чанти за грим с цип, сандвич - хартия париж, сандвич от калай хартия, дамски чанти през рамо с цип, производител на сандвичи janu, гранитогрес машина за приготвяне на сандвичи, устройство за приготвяне на сандвичи на 2 филии, устройство за приготвяне на сандвичи с бял цвят, скута чанта с цип текст
  • Инв.: w16838
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Водещи елементи:

1, Екологично чист и многократна употреба: За разлика от хартия за еднократна употреба или пластмаси, нашите пакети за леки закуски могат да се почистват и използват повторно, отново и отново, че е от полза за околната среда, спестяване на парите и запазване на свежестта на продуктите си.

2, Двупластова конструкция: Вътрешният слой е изработен от безопасен за храните материал и е тествана.Той не е токсичен, не съдържа фталатов, PVC, бисфенол А, олово, тежки метали, вредни покрития, което в голяма степен гарантира безопасността и полезността на храните.Външния слой е изработен от памучен плат.

3, Широко приложение: Подходящ е за работа, обучение, разходки.Когато съберете си торбички, те ще се използва като чанта за лека закуска за децата, за опаковка на сандвичи на работа и да осигури на вашето дете жизненост по време на пътуване.

4, Лесен за почистване: Може да се мие в съдомиялна машина.Пакетът също така може да се избърсват и се почистват, той е устойчив на мазнини и влага, което прави почистването по-лесно.Идеален за училищните обеди, кратки пътувания или почивки за обяд в кафенето.

5, Теглилки в комплекта: Списък съдържа 3шт пакети голям, среден и малък размер.А по-малко използването на найлонов плик, пакета може да се намали замърсяването на околната среда и опазване на околната среда.

Спецификация:

Заглавие: 3шт Множество Чанта за Закуски Защита на околната среда Водоустойчив Хляб Сандвич Чанта

Материал: памучен плат с подплата от безопасно за храни полиестер.

Размер (приблизително): голям 22*20 см/8,6*7,87 инча, средно 14*20 см/5,5*7,87 инча, малък 10,5*18 cm/4,1*7 инча

Тегло: около 60 грама

Опаковка: торба opp

Характеристики: най-Добрата алтернатива да бъде еднократен пластмасово опаковките

Опаковъчен лист:

Голяма чанта за закуски * 1

Среден пакет за закуски * 1

Малка чанта за закуски * 1

  • Материал: Плат
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Пакет за опаковане на сандвичи

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг