• (0 Коментари)

3,8 см 2,7 г Риболовна Стръв Мини Микро Примамка За Насекомите Стръв За Гмуркане Фалшива Примамка на Пъстърва на Стръв Джеркбейт Стръв Очите 3D Покачивающийся Artifici R3F4

8.99лв. 5.57лв.

Риболов

Детайли на продукта

Описание:

цвят, както е показано на фигура

Материал: PC

Тегло: 2,7 гр

Размер: 3,8 см/1,49 инча

1. Безшумен тип молив с два вида безшумни топки може да изберете в зависимост от морски условия и активността на рибата.

Безшумен тип крушка: има твърда и мека двухслойную структура, основна част има специална структура, в която меко тяло, произведено от обикновен твърд материал за стръв и мек материал за стръв, увити в кърпа

2. Резервен корпус примамки, включително резервна софтуер, който може да бъдат заменени при повреда.

3. Оборудван с дренажни отвори на гърба на софтуер, по време на процеса на наливане на вода автоматично се изтрива под действието на центробежната сила.

Бележки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, и действителният цвят може да се различават малко от изображението по-долу.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, ние ще ви дадем няколко предложения, но това е само за справка.

3. Ние можем да приема поръчки за смесени продукти, цветове и размери.

Този продукт включва:

1 бр. примамка за насекомите, микро стръв

Благодаря за вниманието, в нашия магазин на толкова много полезни и евтини стоки.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Длъжност: Риболов в Океана с Лодка
  • Произход: Континентален Китай
  • Категория: Аксесоари за Стръв

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг