• (0 Коментари)

Защитно Покритие На Колелото Стръв Ударопрочная Черна Чанта За Съхранение На Открито Водоустойчива Спирала B2Cshop

13.57лв. 8.95лв.

Риболов

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: спиннинговые инструменти за риболов, дръжка gomexus shimano, макари, риболовен колелото от метал, макара
  • Инв.: w95073
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Защитно Покритие На Колелото Стръв Ударопрочная Черна Чанта За Съхранение На Открито Водоустойчива Спирала B2Cshop

Характеристики:

Демонтаж не се изисква: спиннинговую на антената на удочке може да се използва в съчетание с нашия чанта за риболовни спиннингов, без да пречат един на друг.

Изящна изработка: Здрав защитен калъф за риболовната макара е с тънка линия и еластичен материал за издръжливост и дълъг експлоатационен срок, защита на вашата макарата от повреди.

Защита за 24 часа: Калъф за риболовни макари ефективно защитава вашите сонда от удар, износване и разкъсване.Удароустойчив материал помага за удължаване на срока на експлоатация на сонда.

За левите и десните намотки: Размер на около 12x10,8x7,5 см / 4,72x4,25x2,95 инчов защитен калъф за риболовната макара е универсална за десни и левосторонних троллинговых намотки.

Преносим калъф: Тези леки покривала за риболовни макари лесно се отварят или затварят, дори и за намотки, свързани с удочкам, което ги прави практични риболовни аксесоари.

Спецификация:

Заглавие: Калъф за Риболовната макара

Цвят: Черен

Брой: 1 бр.

Размер: около 12x10,8x7,5 см/4,72x4,25x2,95 инча

Забележки: поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, може да има нюанси.Поради ръчно измерване на размера на изделия, може да бъде отхвърлен.

1 х Чанта за риболовната макара

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

  • Длъжност: Риболов в Океана с Лодка, Разпадането На Океанските Скали, Риболов На Престоя, Езерото, Река, Язовир Езерото, ПОТОК, Други, Областта на управление на
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид Риболовни Макари: Други

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг