• (0 Коментари)

9ШТ 18 W Електрически Нож За Пяна Комплект Дръжка За Рязане на Пяна Регулируема Температура Машина За Гореща Тел Стиропор Режещ Инструмент Гравьор

130.37лв. 65.19лв.

Scrapbooking и преге

Детайли на продукта

4 в 1 електрическа машина за рязане на пяна, нож дръжка 220 В 18 W с топъл пенорезка ЕС, САЩ

Характеристики :

1. Високо качество: Този комплект за рязане на стиропор е най-икономичното средство.Потребителите по-лесно да създадете рекламни думи, художествени модели и различни форми за рязане на стиропор.Инструменти за рязане на стиропор са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Незаменим инструмент за рязане и гравиране стиропор.

2. Чист и лъскав раздел: бързо загряване, температура на тръбата достига 150 ℃ в продължение на 10-15 секунди.Той лесно рязане на стиропор, както и край плътно, като не оставя боклук!Можете да изрежете пенопластовую дъска или блок пяна желаната от вас форма, под всякакъв ъгъл.

3. Как да използвате: Можете да изрежете дунапрен, под всякакъв ъгъл, за да създадете свои собствени шедьоври като костюми на Хелоуин, упражнения рукоделию или дори уроци по изготвянето на модели за ученици.Също така е подходящ за развитие на търговски произведения на изкуството, сложен и фин дизайн в рекламата (например писма), любителите на творчеството, скулптури от стиропор, производство на художествени модели, домашни и училищни работи със собствените си ръце.

4. Съвети за поддръжка: Моля, дайте мундштуку се затопли преди употреба и да се отпуснете, когато той ще продължи да работи повече от 30 минути.След охлаждане избършете нагревателната игла влажна гъба, за да се избегне потъмняване и втвърдяване поради адхезия оксиди.

Спецификация:

Материал: Неръждаема стомана

Диаметър на топлинна тръба: 2 мм

Къса пряка нагревательная корона: 12 см

Дълга права нагревательная корона: 7 см

Електродъгово нагревательная корона: 5 см

Нож за лък: 18 см

Замени отопление тел: 10 м

Работна мощност: 18 W

Входяща мощност: 220 vac

Изход: източник на захранване dc 7,5/2,5 А

Опаковка в пакет:

1 х нож

1 х къса пряка нагревательная корона

1 х дълга права нагревател

1 х електродъгово нагревательная корона

1 х бантовая нагревательная корона

1 х кука и линейна дръжка

1 х Ударна група

1 х нагревателен проводник на 10 метра

1 х захранващ блок

1 х Ръководство на английски език

Забележка:

1. Поради измервания ръчно и незначителни цветови вариации се допуска разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) в зависимост от различните настройки на дисплея.

2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, разберете.

  • Материал: пластмаса + метал
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: електрически нож за пяна

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг