• (0 Коментари)

Ръкавици за вдигане на тежести Вентилирани Ръкавици За Тренировка В Залата за Вдигане на Тежести С Нескользящими Силиконови Точки Трайни Спортни Ръкавици За

26.58лв. 18.60лв.

Спортни обувки, Дрехи и Аксесоари

Детайли на продукта

Описание и Характеристики:

Тази нескользящая ръкавица за вдигане на тежести от телешка кожа идеален за хора, които са пристрастени към фитнеса, тя не се плъзга и може ефективно да се гарантира тяхната безопасност по време на употреба.

1. Изработен е от качествени материали от микрофибър, който е много издръжлив, устойчив на абразия, высокоэластичный и много издръжлив.

2. Проектиран с нескользящими силиконови точки, ще предотврати приплъзване на ръката по време на заснемане на симулатори.

3. Широко се използва за набирания, редове, аеробика, бодибилдинг, вдигане на тежести, фитнес-тренировки, тренировки със собствено тегло или упражнения на пода.

Технически характеристики:

Заглавие: Нескользящие Ръкавици за вдигане на тежести от телешка кожа

Цвят на продукта: Тъмно кафяв

Материал на продукта: Воловья кожа

Размери на продукта:

S: около 115x140x1,4 мм/4,53x5,51x0,55 инча

М: около 125x150x1,4 мм/4,92x5,91x0,55 инча

L: около 135x160x1,4 мм/5,31x6,3x0,55 инча

Подходящ за ширината на дланта:

S: около 7-8,1 см/2,75-3,19 инча

М: около 8-9,1 см/3,15-3,58 инча

L: около 9-10,5 см/3,54-4,13 инча

Опаковъчен лист:

1 Чифт нескользящих ръкавици за вдигане на тежести от телешка кожа

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Материала е с добро качество: Нашите ръкавица за вдигане на тежести без пръсти, изработени от здрав, износостойкого, высокоэластичного и висока якост на материала от микрофибър, така че може да се използва в продължение на дълго време, и вие никога няма да се притеснявате за качеството му.

2. Практически ръкавици за тренировки: Нашите практични, ергономични ръкавици за фитнес ефективно намаляват натиска върху ръката.Проектиран с по-голяма площ за улавяне, той може да предотврати образуването на пукнатини и мазоли на кожата.

3. Практичен дизайн: нескользящие силиконови точка на тази ръкавици за фитнес предпазват от плъзгане на ръцете по време на заснемане на оборудване, осигуряване на вашата сигурност.Освен това, конструкцията без пръсти е много дишащи, че може да намали проблема с изпотяването на дланите, докато го използвате.

4. Широки граници на употреба: Нашият предпазител за ръце за вдигане на тежести има широк обхват на използване, така че той е подходящ за набирания, гребков, аеробика, бодибилдинг, вдигане на тежести, фитнес-тренировки, тренировки със собствено тегло или упражнения на пода, като ви помага за по-добро задържане на обучители.

5. Ефективен инструмент за фитнес ентусиасти: С помощта на нашата тренировъчна ръкавици на полпальца ще можете да се отдадете на спорт и фитнес зала с голямо удоволствие.Той е удобен, нескользящий, е добро сцепление и са отговорност на длан, така че е прекрасно средство за хора, които обичат физически упражнения или фитнес.

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: PU
  • Приложими Хора: МЪЖ

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг