• (0 Коментари)

25 g/35 g Вграден Метод за доставяне С Сплав Риболовни Примамки Хранилки Притежателя Преносим Шаран Риболовна Стръв Кошница Захранващото Риболовни Принадлежности Инструмент

4.58лв. 1.83лв.

Риболов

Детайли на продукта

25 g/35 g Вграден Метод на Подаване на Цинк Сплав Шаран Риболовна Стръв Кошница Захранващото Быстроразъемная Стръв Притежателя Стръв Клетка Преносими Риболовни Принадлежности Инструмент

Характеристика:

1. Лесна употреба: Простота и лекота на използване, добър ефект за контрол на стръвта.Ефективно да предотвратяват загубата на стръв и пълноценно да изпълнява ролята на примамки.

2. Хранилки 2 размер: В този комплект са включени хранилки 2, с различни размери и форма: Размер (25/35 г) Това осигурява по-точно чрез непрекъснато леене на размера на изтеглените питателя.

3. Поймайте повече риба: той е много лесен за използване, и това е добър начин да ви помогне бързо да уловят повече риба.

4. Материал премиум-клас: Изработен е от висококачествен материал от с сплав с характеристиките на здравина и издръжливост, има дълъг срок на служба.

5. Многофункционалност: Тази риболовна ясла Flysand многофункциональна, ние можем да използваме тази голяма рибарска стръв като печати, или като стръв.

Спецификация:

Произход: Китай

Тегло на продукта: 25 g/35 g

Материал на продукта: цинк сплав

Размер на продукта: 8,2 * 3,3 см/3,2*1.3 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Вградена питатель

  • Магнитна Риболов: NO
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг