• (0 Коментари)

3 Бр., Великден Джудже, Плюшени Украса с Елф, Великденски Декорации, Ръчно изработени, Безлични Кукла Сладки, Забавни Детски Подаръци, Играчки

101.92лв. 56.06лв.

Меки играчки и Плюшени

Детайли на продукта

3 бр., великден джудже, плюшено елф, украси, великденски декорации, ръчно изработени, безлични кукла сладки, забавни детски подаръци, играчки, ръчно изработени, украсени с ярки и красиви, идеални великденски украси.Изработен от висококачествени материали, той е много мек и здрав, и да го публикувате по-дълго време.

Във фолклора джуджета пазят дома си и защитават хората от нещастия.Това носи късмет на семейството и се счита за късмет.Това се нарича дава.

Много подходящ за великден атмосфера, предоставяне на късмета си.Това ще бъде най-добрия избор за декорация на вашия дом.

Широко се използва във всички видове аксесоари за дома, украшения за бродерия, украшения за декори, великденски бижута, детски играчки и т.н.

Празничен подарък: добър избор за празнични подаръци.Те могат да направят вашия дом по-празнично и се моля на приятелите си празник.

цвят: Както е показано на фигура

Материал: плат

Съдържание на опаковката:

3 х Плюшени играчки-Джуджета

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Сертифициране: 3C
  • Препоръчителна възраст: 12+y

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг