• (0 Коментари)

Удлинительный Кабел на Сензора на Скоростта Электровелосипеда Инструмент 6-Жилен Удължител За Tongsheng Tsdz 2 Mid Drive Електрически Велосипед Accessori O7C7

11.31лв. 7.02лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Какво е електрически велосипед?

Велосипеди с електрически мотор, който помага да се движи мотора напред, дори когато водачът не завърта педалите, също често се използва за обозначаване на всички велосипеди с електрически мотор, включително и тези, на които трябва да върти педалите.

Батерията электровелосипеда продължи няколко мили, след което вие все още можете да върти педалите.

Ако вече имате под наем, можете да почиствам го в електрически велосипед, за да се улесни пътуването.

Описание

100% чисто нов и високо качество

[удлинительный кабел на двигателя]

В электровелосипеде двигател трябва да бъде свързан към контролер, който се свързва с множество различни компоненти.Когато събирате своя електрически мотор, двигател и контролер могат да бъдат поставени на различни места.Този удлинительный кабел може ефективно да ви помогне да промените позицията на инсталиране на всички компоненти, без да изпитват затруднения, поради краткия тел.

[Област на приложение]Продукта KT-8L PAS подходящ за лявата ръка

[Спецификация] Продуктът има 6 контактите, два края са штекерными и штекерными фоно свещи съответно.

[Неща] е изработен от висококачествена пластмаса и метал, удароустойчив, устойчив и здрав, се определя, без да махате дръжките и осигурява бърз монтаж.

[Приложимо напрежение] е Подходящ за повечето електрически велосипеди и скутери, подходящ за напрежение 36 В / 48

[Дължина на кабела] 100 см/39,37 ИНЧА

[ЗАБЕЛЕЖКА: Ако сте избрали водоустойчиви аксесоари за промяна, а след това на други ваши данни трябва да изберете водоустойчива аксесоари, преди да може да бъде успешно да се съчетаят в комплект.]

Забележка:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от посочените по-долу изображения.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете спокойно да се свържете с мен, ние ще ви дадем няколко съвета, но това е само за справка.

3. Бихме могли да приемат разход на поръчка на стоки, цветове и размери.Колкото по-голям брой, толкова по-голяма отстъпка.

Пратката включва:

1 бр. Удлинительный кабел

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.ако искате да си купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.Добър ви ден!

  • Тип: Подателя на скоростта
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг