• (0 Коментари)

Конкретен AC 110V 3600RPM една фаза на мотора вибрации вибромашины, дело алуминиеви сплави за електрически таблица шейкър

1 418.18лв. 780.01лв.

Инструменти

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: менгеме от алуминиева сплав, помощен инструмент от алуминиева сплав, телескопична стълба от алуминиева сплав, пътища инструменти от алуминиева сплав, замък от алуминиева сплав
  • Инв.: w6122
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

[ВИБРИРАЩА ДВИГАТЕЛ с МОЩНОСТ от 40 W] Вибрираща двигател: мощност -40 W; Напрежение-110 / монофазен; ток-0,38 А; Скорост на -3600 об / мин; Силата на вибрациите -25 кг / 0,25 KN; Клас на изолация-F; Клас на водоустойчивост-IP65.Забележка: Не забравяйте редовно да проверяват дръпване крепежни винтове и наличието на прах върху вибриращи повърхности на двигателя.

[МАКАРА ОТ ЧИСТА МЕД], Този малък вибродвигатель оборудван тел статором, покрити с емайл от чиста мед, устойчиви на висока температура 180 ℃ / 356℉, която се характеризира с ниско повишена температура, дълъг срок на служба, силно магнитно поле и висока степен на изолация "F".

[ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ КОМПОНЕНТИ] Този вибродвигатель оборудван с висок клас лагери: висока точност, ниско ниво на шум, плавна работа и дълъг експлоатационен живот.Той също използва изцяло лят алуминиев ротор с голямо магнитно поле и точност ръководят вал на ротора напълно проштампован и се формира и е изработен от стомана с висока твърдост 45 #, обработени с висока честота.

[РЕГУЛИРУЕМА ЭКСЦЕНТРИКОВЫЙ БЛОК] Регулируем под ъгъл эксцентриковый блок от този вибродвигателя поддържа плавна регулировка на силата на вибрации в съответствие с различни изисквания.

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Основни действащи съоръжения за това вибродвигателя е вибростол, вибростол, вибропитатель, шисти шейкър, с устройство за отстраняване на камъни с относително тегло и т.н...И той широко се използва в минното дело, металургията, въгледобива, енергетика, строителство, химическа, леене, хранително-вкусовата промишленост, оборудване за пръскане на прах, пресяване на прах, хранителния хардуер и т.н.

/

[ВИБРИРАЩА ДВИГАТЕЛ с МОЩНОСТ 90 W] Вибрираща двигател: мощност -90 W; Напрежение-110 / монофазен; ток-1,2 А; Скорост на -3600 об / мин; Силата на вибрациите -48 кг / 0,48 KN; Клас на изолация-F; Клас на водоустойчивост-IP65.Забележка: Не забравяйте редовно да проверяват дръпване крепежни винтове и наличието на прах върху вибриращи повърхности на двигателя.

[МАКАРА ОТ ЧИСТА МЕД], Този малък вибродвигатель оборудван тел статором, покрити с емайл от чиста мед, устойчиви на висока температура 180 ℃ / 356℉, която се характеризира с ниско повишена температура, дълъг срок на служба, силно магнитно поле и висока степен на изолация "F".

[ЗДРАВЕЙТЕ

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг