• (0 Коментари)

Автоматично Набор от Инструменти За Премахване на Брадавици за Премахване на Безболезненных Кожни Бирок, Автоматично Устройство За Отстраняване на микро-Кожни Бирок за кожа с размер от малък до голям от 4 mm-9 mm

23.73лв. 11.87лв.

Красота и здраве

Детайли на продукта

Описание:

Комплект за премахване на кожни етикети работи за спиране на кръвоснабдяването на кожата на етикетите, което ще доведе до изсъхване и отваливанию кожни етикети, оставяйки кожата ви гладка и без петна.

Спецификация:

Материал: ABS

Цвят: синьо и бяло

Списък на продуктите:

1 бр. * Средство за премахване на кожни бирок

1 бр. * Махнете тънки ленти

10шт * Почистване лист

30шт * Гуменият пръстен

1 бр. * Ремонт на стикер

1 бр. * Инструкции

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Безболезнено средство за премахване на кожни етикети】 кажете сбогом проявили своя инат кожни на етикети.Комплект за премахване на кожни етикети премахва следи върху кожата си, без да излизате от дома безопасно и безболезнено.

2.【Работи бързо】За ефективно и бързо отстраняване на брадавици нашето автоматично средство за премахване на кожни етикети използва безболезнен и високо ефективен начин да се отървете от неприятна на кожата.

3. 【Липсата на белези и кожни】 Премахване на кожни етикети могат да се използват за всички малки и средни кожни етикети.Той може ефективно да се справят с малки и средни (от 4 мм до 9 мм) следи върху кожата си, без образуване на белези или раздразнение.

4. 【Широко приложение】 Средство за премахване на микро-на етикетите на кожата може да се използва на пръстите на краката, ръцете или краката, мишниците, върху кожата на шията и т.н., Но не е препоръчително да се нанесе на чувствителните зони около очите.

5. 【Удобно да се използва】 кожата След почистване, поставете гуменият пръстен комплект за премахване на кожни етикети върху тънък край на конуса, след това сложете го в широка страна на конуса поставете конуса на маркер на кожата, выровняйте му с околната кожа и най-накрая, да го плъзнете със конус просто махнете отметката гуменият пръстен с корпуса.

  • Източник на захранване: Външно Зарядно устройство
  • Функция: Премахване на петна
  • Материал: Пластмаса
  • Място на произход: Китай
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: weileoswert
  • Номер на модела: Комплект За Премахване На Кожни Етикети
  • Брой парчета: Комбо

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг