• (0 Коментари)

Горещи Спортни Ръкавици За Езда на Допир, Инструмент за Езда за Жените, Аксесоари за Зимни XR-Hot

14.48лв. 8.99лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

Горещи Спортни Ръкавици За Езда на Допир, Инструмент за Езда за Жените, Аксесоари за Зимни XR-Hot

Характеристики:

1. Висококачествени материали: използвайте водоустойчива материя на ПУ може да попречи на предотвратяване на вода в снежни ръкавици.Тъканта на корпуса е покрита със слой от водоустойчив материал. Поддържа ръцете в топло и сухо по време на игра в снега, докато те не бъдат потопени във вода.Осигурява ефективна защита от атмосферни въздействия от проникване на студен въздух.

2. Функцията за докосване на екрана: Тази ски ръкавица с пълен сензорен екран, съвместима с дланта ви позволява да държите телефона в ръка, да отговарят на повиквания и управление на функции за мултитъч, без да махате ски ръкавици.

3. Топли и дишащи: Тези зимни ръкавици имат мека, лека и дишаща изолация, да се увеличи топлината и да запазите ръцете си от дишаща по време на каране на ски, сноубординг и езда.

4. Приложими случаи: Зимни ръкавици за езда са идеални за спорт на открито, тези зимни ръкавици са идеални за каране на колело, ледено катерене, ски, туризъм, конна езда, събиране на реколтата, къмпинг, разходки и т.н.

5. Сервизно обслужване: Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Спецификация:

Материал: Плат

Размер: 27*13 см

Област на приложение: Каране на колело, спорт на открито, ежедневни видове спорт

1 чифт * Ръкавици

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: терилен, Ликра

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг