• (0 Коментари)

Мини-джобове за папки, Комплект аксесоари за еднократна употреба с 3 дупки, Прозрачна хартия за писма с отрывными листове PVC (бял)

29.69лв. 17.82лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Мини-джобове за папки, Комплект аксесоари за еднократна употреба с 3 дупки, Прозрачна хартия за писма с отрывными листове PVC (бял)

Външната обвивка е изработена от мека обвивка от PVC, която е пыленепроницаемой, както и бутон с медна повърхност е здрава и устойчива.

Размер: размер на корпуса 105 мм x 90 мм, размер на чанти за съхранение на 85 mm x 55 mm, размер на хартиени картички 90 mm x 70 mm, размер на допълнителни книжа 80 мм x 60 mm.

Пълен набор от мини-бележник: съдържа много елементи, включително: облицовка от 70 допълнителни листове хартия), 48x бележки (3 форми), 12 хартиени картички, 2 чанта за съхранение, 1 обвивка, достатъчно, за да отговарят на вашите работни нужди.

Корпусът се състои от две средни слой (един отпред и един отзад), където карти могат да се поставят като на корицата.

Сладък мини-прозрачен калъф, лесен и щедър външен вид, е подходящ за всякакви случаи, лек и удобен, в переноске, за дома, офиса, срещи, училищна употреба и пътувания

Цвят: Прозрачен

Материал: pvc

Съдържание на опаковката:

1 * книга с отрывными чаршафите

70 * вътрешни квадратчета

2 * Чанта за съхранение с една вложка

12 * Подходяща фотокарточка

3 * Стикери

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг