• (0 Коментари)

Голям черен пенис, черно фалшив пенис, женски стоки, смукателна адсорбция, секс-играчки, стоки за възрастни

81.70лв. 65.37лв.

Красота и здраве

Детайли на продукта

罗马战士黑色特大号

罗马战士黑色大号

罗马战士黑色中号

罗马战士黑色小号

[следпродажбено обслужване]:

1. Ако има проблем с качеството на продукта, моля, платете на пощенските разходи за връщане и подмяна в рамките на 7 дни след получаване на стоката (информирате отдел поддръжка на клиентите, след заснемане на продукта), както и цената на доставката се заплаща от нас.Ако при тестването на продукта няма да възникнат проблеми с качеството, разходите за връщане на стоката е за сметка на клиента.

2. Стока не може да бъде разопаковане заради проблеми с качеството.Моля, не използвайте продукта в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Пратката е в добро състояние, и транспортът се осъществява за своя сметка, това няма да се отрази на вторични продажби (с изключение на презервативи, сексуално бельо и бельо). (Важно: уверете се, че опаковката е непокътнат и неиспользована, и ние не предполагаме, ако тя ще бъде използвана)

[сервизно обслужване е по-3000 юана]:

1. Ако стоката има проблеми с качеството, моля, съберете стоки и върни му е централизирано в продължение на 3 месеца.Пощенските разходи за връщане на стока оплачиваем ние самите, както и пощенски разходи за преиздаване на оплачиваем ние (за да се уверите, че опаковката е непокътнат и аксесоари са непокътнати и неиспользованы, ние не приемаме използването им).

2. В случай на проблеми с качеството, моля, платете на пощенските разходи за връщане и замяна на (и платете цената на опаковката) в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Продукти, които не могат да бъдат използвани след разопаковане и не могат да повлияят на вторична продажба. (С изключение на презервативи, сексуално бельо и бельо). (Важно: уверете се, че опаковката е непокътнат и неиспользована, и ние не предполагаме, ако тя ще бъде използвана)

Специално напомняне: ако не можете да го приемете, моля, снимайте го в бързината.Благодаря

Експресни по подразбиране: Юаньтун, сур

Доставка на едрогабаритни товари: an Бъде Logistics

  • Произход: Континентален Китай
  • Непристойная снимка: No
  • Секси провокативна: No
  • Търговска марка: КОСИТОПЛЮС
  • Размер: 22.5*4.8
  • размер на тялото: 17*3.8
  • периода на отговорност за дефекти: 1 Година
  • Материал: PVC
  • Номер на модела: Черен

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг