• (0 Коментари)

10 бр. Въжета За Палатки Катарами От Алуминиева Сплав Открит Къмпинг Вятърна Въже Корк Вигвам Наклон Регулируем на Триъгълни Парашут Кабел Ключалката

5.46лв. 3.82лв.

Спорт и Развлечения

Детайли на продукта

10 бр. Задържане Обтегач за Навес от Алуминиева Сплав, Катарами за Вятърна Въжета за Палатки, 3 Дупки, Регулируеми Обтегачи, Комплект Крепежни Аксесоари за Къмпинг, Излети на Открито

Характеристика:

1. Качествени материал: катарами за въжета за палатки са изработени от алуминиева сплав, който е здрав и надежден, и Тяхното не е лесно выцветать, което позволява да се поддържа нанасяне в продължение на дълъг период от време

2. Елегантен, лек и издръжлив: компактен, ultralight и удобен за переноске.Помага за заключване на въжето и да ги предпази от подхлъзване, идеален за всички видове палатки за къмпинг, навеси, фургони, палатки, спални чували, раници, брезентов, на палатки.

3. Регулируеми: Изправете веревочную ключалката, лесно регулиране на дължината на вятъра въжета, затегнете и осигуряване на вятър въже.

4. Сигурно и затегнете: във всяка от тях има 3 дупки, което позволява много лесно да се заключва въжето на място, за да регулирате дължината на въжето и здраво я закачите на палатката, за да попречи на нейното движение, за оптимално закрепване.Помага за здраво фиксиране на вашата готварска палатка при силен вятър, идеален за къмпинг, туризъм, пътувания и други дейности на открито.

5. Пратката включва в себе си: вие ще получите 10 броя пряжек за въжета за палатки от алуминиева сплав в различни цветове.

Спецификация:

Произход: Китай

Тип аксесоари: Кука за палатка

Материал: алуминиева сплав

Цвят: червен, жълт, зелен, черен, сив, кафяв

Тегло: 10 г /бр.

Размер: дължина-отдолу 75 мм / 2,9 инча, дължина на страна 50 mm/1,97 инча, дебелина 2 мм, диаметър на отвора 7 мм

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

10 x Пряжек за въжета за палатки

  • Тип аксесоар: Кука за палатка
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Палатката е с 5 + души

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг