• (0 Коментари)

300 бр./лот, 5 мл, тръби за блясък за устни, Градиентные Черни Празни Флакони за мигли revitalash, за жени, направи си сам, козметичен опаковъчен контейнер за грим

815.82лв.

Средства за грижа за кожата

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: revitalash Индия, четка за спирала златни, 7 подобрена серум, revitalash 3 мл, revitalash амазонка fr, подхранващ крем за очи, спирала за мигли revitalash рейвънс, крем за епилация pansly, спирала за мигли otwoo gold, по-лесен крем за очи
  • Инв.: w4325
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

300 бр./лот, 5 мл, тръби за блясък за устни, Градиентные Черни Празни Флакони за мигли revitalash, за жени, направи си сам, козметичен опаковъчен контейнер за грим

Описание на продукта

Име на продукта: Туба с червило

Материал: пластмаса

Цвят: черен

Количество: 5 мл

Обратна връзка и Поддръжка:

Цел на нашата компания bonnieway е да се осигури най-високо ниво на обслужване на клиентите, и на нашите специалисти за обслужване на клиенти е винаги готов за решаване на всякакви проблема.Ако имате някакви въпроси относно времето за доставка, дефектном като и не са получени от продукти, моля, свържете се с нас, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.Ние ценим вашето 5-звезден положителна оценка и, моля, не се оставяйте на отрицателна обратна връзка, не се обръщайте за помощ.

Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване за нашите ценни клиенти.Ние продаваме качествени продукти на най-добра цена и первоклассному услугата.На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа (с изключение на събота, неделя и празнични дни).Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Плащания:

Преди покупката, моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно.Или не, моля, поправете това преди да се плати.

Моля, оставете бележка за плащане на фактура при плащане, ако имате някакви специални изисквания (цвят/размер).

За по-точна доставка се препоръчва да се посочи номер на телефон.

Срок за доставка и пренос на:

Ние извършваме доставка по целия СВЯТ на пътуването със самолет.

Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането.

Стоки се изпращат чрез DHL/FedEx/ТРОТИЛ/UPS (ние ще ви парцел с безплатен номер за проследяване), в повечето страни обикновено пристигат в рамките на 3-8 работни дни.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 23 работни дни.Ако не можете да го получите след 23 работни дни.Моля, свържете се с нас за разрешение.

За доставката могат да повлияят празници, събития и други фактори на несигурност.Ние не може да гарантира точното време на пристигането си.

Моля, обърнете внимание, че ако вашият адрес на доставка е отдалечен, може да възникнат допълнителни такси за обслужване.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача. ( )

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга /покупки.

  • Размер: 5ml
  • Размер на опаковката: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Бутилки за еднократна употреба
  • Номер на модела: L23948

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг