• (0 Коментари)

5 бр. Преносим Нож за Хартия, Химикалки Програма Васи Лентата Нож Резба Режещ Инструмент само за Scrapbooking Художник Стикер на плавателни съдове

5.36лв. 2.73лв.

Канцеларски материали и ученически Пособия

Детайли на продукта

Описание:

Професия: Двупосочна дръжка за рязане на хартия е подходяща за много тънки материали, като хартия, лента васи и картичка, занаяти за scrapbooking.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: С двустранно мулти-функционален дизайн, лесна за употреба, писалка за бродерия практичен аксесоар за начинаещи, художници, възрастни и опитни хора.

Режещ ИНСТРУМЕНТ ЗА ТВОРЧЕСТВО: Подходящ за всички видове творческа дейност и повечето любители, дръжка за рязане на diy удобен за diy от хартия, проекти за производство на шаблони, декупажа, дизайн, илюстрации и създаване на модели.

Дизайн във формата на дръжката: използването на дръжки за рязане на химикалки, плавни, точни и плавни линии; лесно и бързо премахва сложни форми, използвани за направата на шаблони, картички, надписи, стикери, работи от хартия, графичен дизайн и т.н.

Преносим и компактен: Размери: 15,7 см /6,18 инча, лесен за носене, подходяща за работа на открито рисуване и ръчна работа.

Спецификация:

Материал: PP

Пакетът включва:

5 Дръжки за рязане на хартия

Забележка:

Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

  • опаковки нож: Канцеларски материали
  • Номер на модела: Занаятчийски Режещ Инструмент
  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг