• (0 Коментари)

Гел Възглавница За Седалка на Мотоциклет, Клетъчна Мотоциклетът Възглавница, Дышащее Охлаждащо Седалка, Възглавница За Седалката, Освобождаване на налягането, Каране На Мотоциклет, Въздух

44.89лв. 30.99лв.

Оборудване и резервни части за мотоциклети

Детайли на продукта

Характеристики:

С помощта на уникалната и иновативна конструкция надувания и дефлация притискателния тип

Специално подходяща за каране на мотоциклет на по-големи разстояния

Циркуляционная вентилация, удобен отменя налягане

Насладете се на амортизирующим масаж по време на всяко ваше пътуване

Спецификация:

Материал: TPE гел, на окото, на зайци вълна

Размер: 36.5*38*3.5 см

Цвят: Черен

Опаковъчен лист:

1 * Възглавница за седалка

1 * Възглавница-залив

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Висококачествени материали】 3D сотовое амортизационное седалка, изработени от мобилен вливат в гел материал.Мрежест защитен калъф, подходящ за всички сезони, а защитен калъф от кожа заек е подходящ за употреба през есента и зимата.Можете да избирате в зависимост от вашите нужди.

2. 【Силна декомпресия】 Cellular мотоциклетът възглавница е изработена от вливат в гел материал, TPE.По този начин, той има отлично разпределение на налягането и свойства на гасене на вибрации, а също така може да се осигури подкрепа на ханша и бедрата, за да се постигне облекчаване на амортизация.

3. 【Отлична пропускливост на въздух】 Cellular амортизирующая възглавница е изключително удобно, когато седите на тази възглавница, той е проектиран така, че студеният въздух може да циркулира през всяка секция, поддържане на прохлада и комфорт по всяко време

4. 【Противоскользящий дизайн】 Въздушна възглавница седалка на мотоциклет има мини частици и двойна фиксиране на превръзки, по-голям контрол и стабилност.Нескользящая долната страна остава на място, така че няма да се плъзне по ваш седалката.Лесно се инсталира или се отстранява за около минута с помощта на регулируеми еластични колани.

5. 【Подходяща за засаждане】 Размера на своята практика за седалка на мотоциклет с въздушен поток е 36.5*38*3.5 виж Това е универсална възглавницата на седалката, за мотоциклети и автомобили.Той е подходящ за обикновени пътнически автомобили, спортни автомобили и скутери, предотвратяване трайни щети от стреса.

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг