• (0 Коментари)

3 бр./компл. Чанти Cavans В Ивица с Принтом Дърво, Однотонная Чанта-Тоут, Чанта За пазаруване Cavans, по-Голямата Голям Чанта За Носене на Открито, Училищни Пътна

32.78лв. 22.95лв.

Багаж и чанта

Детайли на продукта

Характеристики:

【Модерен външен вид】Класически модел в тъмно-синята ивица е пълен с художествен стил, наситен модел под формата на дърво, свеж и двигател, монофонични цвят лесен и кратък, три модела днес са много популярни сред жените в страната и чужбина, независимо дали пътуването е по работа, пазаруване, учениците да ходят на училище, са много подходящи.

【Прост дизайн】 Храни с проста, щадящи околната среда, модерен, многофункционален, с високо качество, стил дизайн изразяват му отделя специално следвайки тенденцията на времето, концепция за високо качество на живот, подчертават мода, развлечения, ярка индивидуалност, определят качеството на живота на гражданите.

【Материал за защита на околната среда】 Кърпа е изработена от памук върху текстил поръчки, че е здрав и екологично чист.Платно - това е стил полиестер, свеж стил casual, добра издръжливост, превърната в модерна женствена чанта, удобна за живеене или обучение, но също така чувствующий тенденция чанти.

【Голям капацитет】 Голям капацитет, необходими за пътуване, на всеки е трудно да се откаже от холщовой чанти, дайте повече комфорт!Моля, вземете го със себе си в пътуване, пазаруване, вечеря и четене.Можете да го използвате като модерна чанта.Така че не е нужно да се притеснявате за това, каква чанта да изберем за всеки повод.

【По-силна фиксация на цветовете】 за Сигурност и защита на околната среда с увереност.Използването на усъвършенстван метод за определяне вода измиване, гаранция за качество, в съответствие с отказ от остарели боядисване на коса, определянето на цвета по-силни!

【Удобен портативен дизайн】 Това е удобен дизайн на дръжката.Удобна преносима конструкция, лесна за използване и спестявайки усилията!Дизайн на корпуса копринени паравани прихванат по този начин, за да я направи по-хармоничен и красив.

Технически характеристики:

Материал: Полиестер

Цвят: Както е показано на фигура

Стил: Дамски чанта през рамо

Модерен стил: Чанта за пътуване

Формата на корпуса: форма на кофи

Начин за отваряне на капака: отвори

Популярен елемент: принт

Колани: Двойни колани

Размер на корпуса: среден

Модел: Ленти

Твърдост: мека

Повдигаща се част: подплатена дръжка

Размер (приблизително): 38x28x9,5 см/15x11x3,7 инча (Lxwxh)

Пратката включва:

3шт x Дамска Чанта-Тоут

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип дизайн: шарени
  • Основен материал: Платно
  • Търговска марка: Любим Поглед
  • Тип на затваряне: Без цип
  • Място на произход: Китай (континентален)
  • Тип елемент: Пазарски чанти
  • Стил: Ежедневни обувки
  • Пол: Жени

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг