• (0 Коментари)

Творчески Сладки Бутилки За Вода, Сгъваема Чаша, Силиконови Чаши, Спортна Бутилка за Изстискване с Дълго Въже за Подарък на Открито, Преносима Чаша

37.47лв. 29.97лв.

Съдове за пиене

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: бутилка за вода fitnnes, бутилка за вода кобона, бутилка за изстискване на перинеума, бутилка за изстискване vapesoon, телешки силикон сгъваема, миниатюрна бутилка за изстискване, бутилка за вода steelseries, силиконовата чаша сгъваема, силиконово кофа складное, място на силиконова сгъваема
  • Инв.: w34530
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

Категория на продукта: спортна бутилка

Стил: открит

Обем: 500 мл

Обем на продукта: 8,0 cm * 8,0 см * 15,0 см

Материал: 100% храна силикон

1. Хранително-вкусовата силикагел, нетоксичен и вкус, може да се използва повторно.

2. Той може да издържа на високи и ниски температури -40 ℃ --- ≈ 240 ℃

-Когато направите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършен.

-Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

-Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отказ от доставка.

-Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

1. Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.Изключения НЕ се случва!

2. купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние, стоки с повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за такива щети или загуби, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

4. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.books-ua.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

  • Номер на модела: спортна бутилка
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Силикагел

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг