• (0 Коментари)

Автомобилно огледало за обратно виждане, Универсално Антирефлексно За Вътрешно огледало за обратно виждане за камиони с вендузата, синьо огледало - Намаляване на сляпо зона a

37.47лв. 27.72лв.

Външни детайли

Детайли на продукта

[Синьо огледало с антирефлексно покритие]Автомобилни огледала за обратно виждане, изработени от специално стъкло, което да осигурява ясно изображение и антибликовый оттенък, липсата на двойно размисли за осигуряване на вашата безопасност по време на шофиране.

[Лекота на инсталиране на] Автомобилно огледало идва с две регулируеми катарами.Само с едно натискане можете да го повали на вътрешното огледало за обратно виждане.Лесен монтаж и демонтаж.ЗАБЕЛЕЖКА: Можете първо леко се накисва една чаша и я прикрепете към желаната повърхност за по-добро засмукване.

[Сигурност] Огледало за обратно виждане осигурява по-широк ъгъл на видимост, отколкото огледало в купето за разширяване на преглед и премахване на сляпо зона по време на движение.Дизайн на автомобил на затягане подходящ за универсални превозни средства, като автомобили, джипове, CRV, микробуси и камиони.

[Лесен за почистване] може лесно да се приложи към всяка чиста, гладка, а не-порести повърхности, за да се гарантира сигурността и ситуационную информираност.Ако той запылился, може да се използва в нормален режим след измиване с вода.

Спецификация:

Цвят: черен

Материал: ABS

Размер: 22*6,5 cm

Съдържание на опаковката:

1 х Автомобилно огледало за обратно виждане

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг