• (0 Коментари)

IEC Директен Штекерный конектор Мъжки/женски 10A 250 В Черно Майстор-мъжки и обществен Включете Подвижна Проводник захранващият кабел 3-пинов Конектор ac

3.76лв. 3.22лв.

Осветителни Аксесоари

  • Цвят:
  • Размер:
  • Добави в количката Към любими
  • Ключови думи: лошо работещ жак-изход, конектор-конектор iec 2pin, конектор iec 13 жена, 3-контактни конектори, 1-пинов 3-пинов конектор, 3-пинов лазерен конектор, конектор iec 60320, 3-пинов штекерный конектор, 3-пинов конектор на vw, 3-пинов конектор автоматичен
  • Инв.: w289629
  • Разположение: Наличен сега

Детайли на продукта

История на марката

Абсолютно нов и висококачествен конектор IEC мъже/жени IEC 3Pin взаимозаменяеми жак захранване: AC 250V 10A Диаметър на кабела: до 8 mm OD

в търпение.

China Post Ordinary Small Packet Plus не съдържа информация за проследяване (за поръчка на по-малко от 5 долара на САЩ).

Самолетни заминаване Поща на Китай/Поща Сингапур с проследена информация.(При поръчка над 5 щатски долара).

Ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка, ако изпратите по DHL/FedEx/UPS/EMS. (по-бързо)

Ако трябва да си купя повече от 1 продукт, вие може да натиснете бутона "Добави в кошницата", ние ще изпратим имейл на всички стоки в 1 опаковка.

Спор:

Моля, свържете се с нас на (оставете съобщение на вашата поръчка), преди да отворите спор, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. (Спорът е вредна за нашия магазин, затова, моля, не отваряйте спор, ако ние можем да решим проблемите, с помощта на съобщения за поръчка).

Ние се стремим да се класират в 5 звезди за всяка транзакция.

1. Моля, потвърдете получаването на стоки, освен ако стоките, които сте получили, и ако стоката е била повредена, моля свържете се с нас веднага.изпратете ни снимка, за да можем да проверим и да ви предложим най-доброто решение.

2. Ние гарантираме само своевременна доставка, но ние не може да контролира времето, експресна доставка.Член на нашия екип по продажбите ще отговаря за изпращането AWB за доставената стока в рамките на следващия работен ден.можете да проверите AWB на уеб сайт, който ви изпращаме.За да получите AWB можете също така да се обадите в местния клон на експрес-компания за вашата компания.

Коментари

1. -Тъй като вашето мнение е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. моля, не забравяйте да ни даде пет звезди като награда!

2. Ако не сте доволни от стоки, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние можем да ви предоставим най-доброто решение, ние ще ви служи задоволително

Благодаря ви, че дойдохте.Ние с удоволствие ще дойде.Пожелавам ви весела процеса на пазаруване. ❤илиндрическая Контакт

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг